Zapomniałes dodać, że zrobiłeś sortowanie kanałów...
SUPLA∞ kolejna alternatywna aplikacja na Androida
-
slawek
Zapomniałes dodać, że zrobiłeś sortowanie kanałów...
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
Wypisuję tylko to co zmieniam względem oficjalnej wersji. Sortowanie kanałów jest od v2.3.63 w oficjalnej apce więc po połączeniu zmian w źródłach jest też i w mojej alternatywie
Już nie będzieMadOnion78 wrote: Wed Sep 02, 2020 8:55 am Wracając do domu ostro hamuję, wchodzę w zakręty, żyroskop szaleje a telefon 10x mi wychodzi z trybu car mode ; )![]()
![]()
Tak jak wyżejQLQ wrote: Fri Nov 20, 2020 7:43 pm Ja bym jeszcze wprowadził blokadę obrotu ekranu. Jak czasem chcę otworzyć domofon wracając że spaceru z kundlem to mam ochotę piz@#$$ć telem o polbruk bo mi się odwraca ekran.
To samopatryk051185 wrote: Fri Nov 20, 2020 8:05 pm Ja również jestem za możliwością włączenia blokady obrotu.
Jak mam CAR MODE lub rolety to po obrocie wraca do głównej listy.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
Patryk
@lesny8
Dzięki za "nową" apkę !!!
Dzięki za "nową" apkę !!!
-
flowerek
@lesny8 dzieki za Twoją apkę. Tylko z niej korzystam !!!
Nie muslales moze zeby zrobic z niej kombajn...np dorzucic obslugę modułów Tuya (apka Smart Life) oraz kamer ip po protokole onvif?
Byłby czad

Nie muslales moze zeby zrobic z niej kombajn...np dorzucic obslugę modułów Tuya (apka Smart Life) oraz kamer ip po protokole onvif?
Byłby czad
11xSRW-01, 1x Sonoff mini, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, czujnik poczty DIY, 1x Loratap, 1x MiniTiger , 1 x zawór wody BQ05 DIY, 2xSBW-02, Auraton: MC, HC, Flood Valve, Flood Sensor (test trwa)
-
flowerek
Nie podpuszczam. Pisze naprawdę o tym czego mi brakuje w supli i póki co posiłkiję sie tuya.
A tak mialbym w 1 apce bo mnie to chinskie smart life wkurza
A podpuszczajac to powiem ci ze mialem nadzieje na twoją wspolprace z kolegą ktory zaproponowal nową szatę graficzną.
Tym bardziej ze @pzygnumt ma ograniczone moce przerobowe i wazniejsze są teraz nowe funkcjonalnosci clouda niz interfejs graficzny apki.
A tak mialbym w 1 apce bo mnie to chinskie smart life wkurza
A podpuszczajac to powiem ci ze mialem nadzieje na twoją wspolprace z kolegą ktory zaproponowal nową szatę graficzną.
Tym bardziej ze @pzygnumt ma ograniczone moce przerobowe i wazniejsze są teraz nowe funkcjonalnosci clouda niz interfejs graficzny apki.
11xSRW-01, 1x Sonoff mini, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, czujnik poczty DIY, 1x Loratap, 1x MiniTiger , 1 x zawór wody BQ05 DIY, 2xSBW-02, Auraton: MC, HC, Flood Valve, Flood Sensor (test trwa)
-
robrog
Hej, a jest jakaś szansa na możliwość zmiany kolejności lokalizacji w apce?
MEW-01, 16xSRW-01, 5xROW-02, 1x SBW-02, 5xSONOFF MINI, 2xLORA TAP, 1xYUNSHAN i cdn.
-
Alpines
Jak zawsze Super Robota - dzięki !!!
Zmiana kolejności znacznie ułatwia znajdowanie się w apce - gdyby tak można było "termometrami" pojeździć tez byłoby fajnie
Ale naprawdę szacunek za pomysłowość
Zmiana kolejności znacznie ułatwia znajdowanie się w apce - gdyby tak można było "termometrami" pojeździć tez byłoby fajnie
Ale naprawdę szacunek za pomysłowość
Kolega @mipolansk na githubie zrobił refactoring, a wcześniej dodał sortowanie kanałów w obrębie lokalizacji. Pewnie z czasem doda i taka opcję.robrog wrote: Sat Feb 06, 2021 10:43 pm Hej, a jest jakaś szansa na możliwość zmiany kolejności lokalizacji w apce?
A nie możesz?Alpines wrote: Sun Feb 07, 2021 10:09 am ...
...
Przecież to sortowanie działa dla wszystkich kanałów, nie ma tam rozróżnienia po funkcji.
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
Alpines
Moja wina - !!!
Termometry dzialaja - dzieki !!!!