ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW GKW-02 :)

klew
Has thanked: 136 times
Been thanked: 137 times

flowerek wrote: Thu Feb 06, 2025 2:14 pm chętnie przetestuje.
rozumiem ze dzięki przekaźnikowi można spiąc bezpośrednio z siłownikami na petlach podłogówki i mamy zamograj któy co prawda podejrzeć i zmienić ustawienia można tylko gdy jest internet...ale sam w sobie działa z ostatnio ustawioną temp nawet bez internetu?
Ogólnie tak. Termostaty działają bez dostępu do Internetu. Natomiast GKW-02 nie ma wbudowanego zegara z podtrzymaniem bateryjnym, więc jeśli nie będzie zasilania przez chwilę i urządzenie wstanie bez Internetu, to "program tygodniowy" będzie działał w trybie awaryjnym - czyli na pierwszym ustawionym programie - do czasu połączenia z Internetem i pobrania czasu z serwera Supli. Podobnie funkcja timera zależy od zegara.
Reszta będzie działać zgodnie z oczekiwaniami.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Mmof
Has thanked: 34 times
Been thanked: 4 times

A więc chętnie przetestuje mam jeszcze jedno wolne miejsce jeden zrobiłem ale drugi może być oryginał.😉 A Wyzwalacze Akcji jak najbardziej się przydadzą do sterowania paskiem LED i lampką na biurku.😉
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Zapraszam na Facebook do wspólnej pomocy mniej zawansowanym użytkownikom Supla.
https://www.facebook.com/groups/suplazamel
https://www.facebook.com/groups/supladiy
https://www.facebook.com/groups/suplaauraton
czerygdz

Chętnie przetestuje :) :)
safek1

Zgłaszam się do testów, jako instalator fajnie było by powiększyć swoją wiedzę o nowe sterowniki zanim wejdą do sprzedaży, trzeba się szykować na nowy sezon grzewczy ;)
myszektbg

Mogę testować na podłodze elektrycznie ogrzewanej - folie grzewcze.
kryczka

Zgłaszam się do testowania z pompą ciepła Panasonic. Jeśli się sprawdzi to z bratem będziemy montować to cacko.
Montaż instalacji elektrycznych, elektronika, informatyka, automatyka. Inteligentne domy, telewizja przemysłowa, instalacje alarmowe.
qmis

Zgłaszam się na testy
Studzien

Ja też chętny na testy :D
Gang

Bajka! Po prostu bajka!
Zgłaszam się na testy oczywiście.

Jeden z przycisków na 100% pod bramę! (mam google home, mam przyciski pod to, a żona i tak uparcie pilot) może by się w końcu przekonała! :E
Drugi Scena zagrzej wodę i włącz pompę obiegową!
Trzeci wyłączenie grzania w momencie jakieś imprezy, tak żeby wyłączyć zanim się zrobi ciepło, bo podłogowe ma za dużą bezwładność.
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli :mrgreen:
kurus

Chętnie go przetestuje jak się sprawdzi w boju vs mój termostat DIY ;)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by kurus on Thu Feb 06, 2025 7:28 pm, edited 1 time in total.

Return to “Nowości”