Zibi_007 chce odejść na emeryturę

Moderator: vajera

RomanG
Has thanked: 26 times
Been thanked: 7 times

d2m wrote: Tue Jan 27, 2026 11:04 pm
Zenon wrote: Tue Jan 27, 2026 10:43 pm
d2m wrote: Tue Jan 27, 2026 10:15 pm

Napisałem , że jestem kim jestem i nie mam wiedzy i umiejętności programistycznych , informatycznych itp.Nie rozumiem zarzutu.
PS.
A kogo obchodzi , że Ty latasz między Europą ,Azją ,Afryką , piszesz posty po nocach z telefonu i masz ważne spotkania.
Witam!
Tutaj akurat kolego trafiłeś przysłowiową kulą w płot.
Tak wyczerpujących i konkretnych odpowiedzi na moje pytania od nikogo nie dostałem jak od Zbyszka. Jak kiedyś odpisał mi na PW to siedziałem i czytałem aż mnie głowa rozbolała od ilości konkretnych informacji i wskazówek.
Mnie nie specjalnie obchodzi czym się zajmujesz zawodowo bo na tym Forum wszyscy są równi. Ale gdzie jest Zbyszek i co robi bardzo mnie interesuje. Jak do niego zadzwoniłem kiedyś z problemem na Whatsappa to tłumaczymy mi chyba z pół godziny. A jak na koniec zapytałem co to za hałas w tle to okazało się że cały czas stał na ulicy w Bombaju. Wiesz jak mi głupio było? Pewnie i tak nie zrozumiesz.
Ja wiem że jeśli Zibi_007 odpowiada krótko to tylko dlatego że nie ma czasu lub było to poruszane 100 razy a nie chcę nikogo zostawiać bez odpowiedzi. W tej cytowanej wypowiedzi zdaje się że autor podziękował za odpowiedź więc tylko ty masz pretensje.
Z niecierpliwością czekam na twój poradnik. Poczytam i dopytam ;)
Pozdrawiam
Zenon
W przeciwieństwie do wypowiedzi typu cytat :"Pewnie i tak nie zrozumiesz" Ja nikogo nie obrażam
Z każdym Twoim postem ... nie jest lepiej. Do pewnego momentu można poddać się refleksji. ... do pewnego momentu!

edit;
Teraz doczytałem wpis Patryka; to z Przemkiem warto też rozważyć.

Return to “Bramka ZigBee”