I teraz to jest bajer
@vajera super robota, myślę, że promil promila skorzysta ;0
Pytanie, czy to będzie działało tylko na lokalnych akcjach, czy każde powiadomienie w bramce można by tak zrobić?
Moderator: vajera
No właśnie każde. To jest właśnie w tym pięknelukasz06 wrote: Sat Jun 20, 2026 3:38 pm ...
Pytanie, czy to będzie działało tylko na lokalnych akcjach, czy każde powiadomienie w bramce można by tak zrobić?
Powiadomienia Pushover działają poprzez lokalne akcje, ale to oznacza, że możesz wykorzystać dowolny kanał, np. robisz sobie powiadomienie o krytycznie niskim napięciu akumulatora (z wykorzystaniem warunkowania).lukasz06 wrote: Sat Jun 20, 2026 3:38 pm Dziękuję, miałem już wgrane własne dźwięki, ale nie umiałem ich użyć.
I teraz to jest bajer
@vajera super robota, myślę, że promil promila skorzysta ;0
Potwierdzamvajera wrote: Sat Jun 20, 2026 8:35 pm Dzięki wnikliwym testom Roberta (@zzrr ) udało się wykryć kilka błędów w obsłudze Pushover:
- COPY PUSHOVER MESSAGE kopiowało subaction id ze źródłowej akcji zamiast przypisać nowy identyfikator,
- akcje wygenerowane przez obiekty ActionTrigger (np. przyciski) powodowały reset bramki.
Oba te błędy powinna usunąć wersja 1.5.95-20/06/26.
Na pewno do STD by się przydało i nie pamiętam tak na szybko na jakich są Actions. Jak by to w czymś nie przeszkadzało to proponowałbym na tych zestawach w których jest zakładka Actions.
Full Gui +AD, choć kiedyś pisałeś, że AD chcesz przenieś w inne miejsce.?zzrr wrote: Sun Jun 21, 2026 10:06 pmNa pewno do STD by się przydało i nie pamiętam tak na szybko na jakich są Actions. Jak by to w czymś nie przeszkadzało to proponowałbym na tych zestawach w których jest zakładka Actions.
W sumie nie będę go ruszać, bo po ostatnich zmianach w GUI bramka ma wystarczającą ilość pamięci w każdej konfiguracji (przynajmniej na dzisiajlukasz06 wrote: Mon Jun 22, 2026 1:45 pmFull Gui +AD, choć kiedyś pisałeś, że AD chcesz przenieś w inne miejsce.?zzrr wrote: Sun Jun 21, 2026 10:06 pmNa pewno do STD by się przydało i nie pamiętam tak na szybko na jakich są Actions. Jak by to w czymś nie przeszkadzało to proponowałbym na tych zestawach w których jest zakładka Actions.