EspabloEspablo wrote: Wed Sep 04, 2019 7:21 pmTo może napisz do Zybiego, że wszystko działa. On twierdzi, że nie ma informacji zwrotnej o poprawności działania swoich kompilacji. Może wtedy podzieli się swoimi rozwiązaniami. A tak pozostaje nam tylko cieszyć się z tego, że Wam działa. Reszta może tylko patrzeć z zazdrością. Ja swoje modyfikacje udostępniłem i może ktoś na ich podstawie wpadnie na to jak rozwiązać ten problem. Mi pomysłów brakuje a prosił się już Zybiego nie będę. W końcu ileż można. Jak będziecie chcieli mieć wspaniale działające moduły to piszcie do Zybiego na PW podajcie swój chipID i tylko dla Was jednego będzie ten soft. Nie daj boże żeby jego prace pokazały się w sieci i żeby ktoś kto nie podał mu chipID miał super działający moduł. Ciągle tylko pisze "moje kompilacje tak nie mają i u mnie działa dobrze" a powiedzieć nie chce jak i gdzie szukać problemu i jak go rozwiązać. Przepraszam ale chyba nie tak to powinno wyglądać. Tym bardziej, że kod jest otwarty i każdy powinien udostępnić swoje zmiany.
Szkoda nerwów.
Nie wtrącałem się do tej pory bo nie było warto.
Wcale nie jest tak że jak od Zybi to już zajebiste .
Dawno temu zapłaciłem, podałem chipID i dostałem 2 szt. softu do sonoff dual R2 z DHT22.
Odczyty gubił, wieszał się co kilka dni. i tak w koło.
Tylko restart zasilania pomagał.
Nie pisałem do autora bo w między czasie się obraził na cały świat.
Wszedł multi 2.7.2, wgrałem na obydwa duale z tymi samymi DHT22 i co?
I przestało zrywać połączenie i odczyty.
I działa tak od marca.
Pozdro.