"pozostniemy w ogonie świata!!!" - obiecałem sobie że już w tym temacie się nie odezwę, ale jeszcze taka dygresja , tzn muszę zadać pytanie : Czy my Polacy jesteśmy w ogonie świata ? hmmmm ......ciekawe..... ja się jakoś nie czuje że jesteśmy gdzieś na szarym końcu, raczej wręcz przeciwnie, no chyba że ja w innej Polsce mieszkam. A może autor tej wypowiedzi miał inny "ogon świata" ma mysli...vcompl wrote: Wed Jul 03, 2019 10:50 am ..........sorry ale jeżeli będziemy tak myśleli to pozostniemy w ogonie świata!!!
Cena MEW-01 - sugerowana cena
-
wsosniak
- Been thanked: 1 time
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Małe porównanie z ich cennika. SUPLA vs. Exta Life w obszarze podobnych produktów.vcompl wrote: Wed Jul 03, 2019 10:10 amHm, śmiem wątpić w dobre intencje ZAMEL (wystarczy popatrzeć na politykę cenową w stosunku do ich linii produktów).pzygmunt wrote: Fri Jun 28, 2019 12:55 pm Ufamy, że działania firmy Zamel są pro Suplowe co wielokrotnie już pokazali, a podejmowane decyzje wynikają z szerszego spektrum, które nie jest nam znane. Ufamy, że inaczej się nie da i zrobiono w danej materii wszystko co się dało aby było to jak najbardziej z korzyścią dla Supli.
Wg mnie na dłuższą metę nie ugrają na tym wiele (no chyba, że zaczną się blokady produktów chińskich.
Jeżeli chodzi o liczniki to już orno ma przystępniejszą politykę cenową i modele działające w protokole modbus.
Szkoda, że supla nie wpiera tego protokołu.
Do Exta Life musisz jeszcze dodać centralkę. Tak więc Suple traktują lepiej niż swoje produkty.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SUPLA.... Nareszcie w domu.