v2.3.10 - supla-server - prośba o testy
Czy musisz być online czy varlgind loguje Ci to co się dzieje i możemy w dowolnej chwili klikać(app + lokalnie)?pzygmunt wrote: Wed Jul 31, 2019 11:54 am ...
Proszę podłączyć przynajmniej kilka urządzeń i trochę poklikać. Ja w tym czasie będę obserwował czy gdzieś nie "cieknie pamięć" lub czy coś się nie wykrzacza. Serwer może działać momentami dużo wolniej z uwagi na włączonego varlgind-a.
...
Co do typu kanałów to mają być jakieś konkretne?
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
QLQ
Ja wrzuciłem licznik imp RB-03, inCan, pnw01, pogodę z bme280 i bh1750. Radaru nie podłączyłem cholera ! 
.
.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Logujelesny8 wrote: Thu Aug 01, 2019 7:25 pmCzy musisz być online czy varlgind loguje Ci to co się dzieje i możemy w dowolnej chwili klikać(app + lokalnie)?pzygmunt wrote: Wed Jul 31, 2019 11:54 am ...
Proszę podłączyć przynajmniej kilka urządzeń i trochę poklikać. Ja w tym czasie będę obserwował czy gdzieś nie "cieknie pamięć" lub czy coś się nie wykrzacza. Serwer może działać momentami dużo wolniej z uwagi na włączonego varlgind-a.
...
Co do typu kanałów to mają być jakieś konkretne?
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Ja niestety w sobotę udaję się na urlop i nie chciałbym pozostawić mieszkania na testowej wersji Cloud'a. Ale po powrocie (14 sierpnia) jeśli temat będzie jeszcze aktualny - chętnie potestuję.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
QLQ
Potwierdzam to samo co @elemaya.
ALE W APLIKACJI GRUPY KANAŁÓW DZIAŁAJĄ
ALE W APLIKACJI GRUPY KANAŁÓW DZIAŁAJĄ
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
QLQ
W licznika data i godzina u góry wykresu nachodzą na siebie. Zresztą w niektórych przypadkach na zwykłej wersji tez bo właśnie sprawdziłem na 2.3.7.
EDIT: Yyy. Nie temat serwera. Ale jak już napisalem nie będę usuwał
EDIT: Yyy. Nie temat serwera. Ale jak już napisalem nie będę usuwał
-
elmaya
I select ID 864 with the mouse and ID866 appears.
You may want to try my beta-cloud account.
there is a 30 channel device (nothing connected)
delete existing channel groups and create a new one for example by adding odd channels
you will see that when you select one from the drop-down list I changed it when you click with the mouse
works well with the first ones you add
then they change