Supla, komendy głosowe
-
pykaman
Czy wystarczy zrobić to co instrukcja z 2 posta mówi, czy trzeba jeszcze jakoś GA skonfigurować z suplą?
-
juras
To z instrukcji jest OK, ja tak mam zrobione, tyle ze dziala tylko jedno urzadzenie i nie wiem dlaczego
Brame wjazdowa obsluguje ale garazowej juz nie widzi a identycznie procedowane sa. Powtarzalem wszystko dla obydwu modulow ale niczego to nie zmienilo i dalej garaz nie dziala glosowo.
Trzeba czekac na integracje oficjalna dla SBW1 i SBW2, ktora byc moze bedzie juz w czerwcu wg zapowiedzi
Brame wjazdowa obsluguje ale garazowej juz nie widzi a identycznie procedowane sa. Powtarzalem wszystko dla obydwu modulow ale niczego to nie zmienilo i dalej garaz nie dziala glosowo.
Trzeba czekac na integracje oficjalna dla SBW1 i SBW2, ktora byc moze bedzie juz w czerwcu wg zapowiedzi
-
pykaman
Już mam zły link wygenerowalem bez open/close na końcu teraz działa
-
juras
Wczesniej napisalem, ze dwie nie dzialaja u mnie
-
t0mek
U mnie działa szlaban i brama(dwa osobne scratche na zamykanie i otwieranie) . Szlaban w cloudzie jest na furtce.
Pozdrawiam
Tomek
Tomek
-
[email protected]
Cześć,
u mnie działa zarówno dla bramy garażowej, jak i wjazdowej.
Najczęściej, źle przekopiowane linki..
Pozdrawiam
u mnie działa zarówno dla bramy garażowej, jak i wjazdowej.
Najczęściej, źle przekopiowane linki..
Pozdrawiam
-
pykaman
Garażowa również nie działa po komendzie garaż wyszukuje garaże w pobliżu i że urządzenie nie znalezione
-
banan0100
witam tak się podłącze do tematu powie mi jaka komendę wydać asystentowi aby otworzył roletę zamykać zamknie ale otworzyć już nie chce posiadam zamel srw-01
-
Grunger
A czy jest możliwość wykorzystać IFTTT na siri zamiast GA?