Problem z łącznością

@Artur

Tak po za tematem. Masz oryginalną aplikacje supli ?
Bo na screenach widać grupowanie sterowników. A normalnie na IOS tego nie ma.
PuteR

@Artur wrote: Wed Nov 11, 2020 10:07 pm Tak po za tematem. Masz oryginalną aplikacje supli ?
Bo na screenach widać grupowanie sterowników. A normalnie na IOS tego nie ma.
Aplikacja jest autorstwa lesny8 i właśnie też mnie to boli że nie ma jej na IOS bo przymierzam się do zmiany telefonu i chyba tej aplikacji będzie mi brakować najbardziej.
@Artur

To prawda, przydałaby się. IOS traktowany po macoszemu :evil:
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

@Artur wrote: Thu Nov 12, 2020 7:19 am To prawda, przydałaby się. IOS traktowany po macoszemu :evil:
Tzn? Z tego co czytam, to oficjalna apka idzie ramie w ramie na obu platformach.
Natomiast aplikacje użytkowników, to aplikacje użytkowników. Ciężko oczekiwać, że ktoś będzie rozbudowywał swój projekt na wszystkie platformy, tym bardziej, że to są po prostu inne aplikacje.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
@Artur

Brakuje nie których udogodnień z aplikacji użytkowników na aplikacji applowskiej np. grupowania, segregowania. Po za tym jest wszystko OK.
Stefan

Cześć,
Proszę Was o pomoc w wyborze anteny. Potrzebuję antenę do umieszczenia na drzwiach metalowej rozdzielnicy z kablem o długości około 20cm. Wszystkie które znajduję mają 3m kabel.
Pozdrawiam.
jardak

Mam centralę w całości stalową na 1. piętrze i router na 2. piętrze i działa bez problemu z oryginalną anteną

Return to “ZAMEL MEW-01”