Potwierdzam, u mnie również problem zniknął. Dzięki.
Android 9.
V2.3 opóźnienia...
-
makrz
Witam.
Wyzerował się licznik energii. A w szczegółach jest OK.
Ktoś też tak ma?
Wyzerował się licznik energii. A w szczegółach jest OK.
Ktoś też tak ma?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jutro to sprawdzę.
[EDIT]
Nie zauważyłem u siebie podobnego objawu. Mogę ewentualnie podłączyć się pod Twoje konto ?
Jeżeli tak to musiałbyś podać mi na priv-a adres email oraz włączyć dodawanie smartfonów i przypisać id dostępu do mojego
symulatora.
[EDIT]
Nie zauważyłem u siebie podobnego objawu. Mogę ewentualnie podłączyć się pod Twoje konto ?
Jeżeli tak to musiałbyś podać mi na priv-a adres email oraz włączyć dodawanie smartfonów i przypisać id dostępu do mojego
symulatora.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
makrz
Naprawiło się (zresetowałem router)pzygmunt wrote: Fri Apr 26, 2019 9:51 pm Jutro to sprawdzę.
[EDIT]
symulatora.
-
cino111
To nie u Ciebie problem. Z licznikami jest coś nie tak. Na głównej stronie pokazuje prawidłowo, a jak wejdziesz dalej to nie uaktualnia stanu licznika. Co kilka dni złapie i dalej stoi.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
makrz
Właśnie włączyłem kilka kW i wszystko działa, odświeża się co kilkanaście sekund. Na głównej i w szczegółach wszystko się zgadza.cino111 wrote: Sat Apr 27, 2019 6:39 am To nie u Ciebie problem. Z licznikami jest coś nie tak. Na głównej stronie pokazuje prawidłowo, a jak wejdziesz dalej to nie uaktualnia stanu licznika. Co kilka dni złapie i dalej stoi.
Licznika wody nie mam to nie wiem jak tam jest.