Mam photoshopa. Lepiej napisz jak to zrobic bo grafik ze mnie umiarkowany, nigdy nie potrzebowałem walczyć o kB - raczej w drugą stronę
Mnie wychodzi 18-22 kB
Mam photoshopa. Lepiej napisz jak to zrobic bo grafik ze mnie umiarkowany, nigdy nie potrzebowałem walczyć o kB - raczej w drugą stronę
Super. Po skończeniu rozdzielnicy w garażu ze suplą oczywiście, drukuję to zdjęcie i wieszam obok na pamiątkę. Sentymentalny się robię z wiekiemjaku2k wrote: Mon Jul 31, 2023 1:38 pm ...zdjęcia w pełnej jakości: https://drive.google.com/drive/folders/ ... drive_link
Ja to pomyliłem Roberta z Mirkiem bo wyglądali tak samoedm wrote: Tue Aug 01, 2023 9:08 am Robert Błaszczak. Muszę się przyznać że nie poznałem Cię na imprezie. Ten zarost mnie zgubił. Na identyfikatorze chyba miałeś wpisane tylko samo imię?.
To był jeszcze jakiś jeden Mirek oprócz Ciebie?Mirosław F. wrote: Tue Aug 01, 2023 9:10 amJa to pomyliłem Roberta z Mirkiem bo wyglądali tak samoedm wrote: Tue Aug 01, 2023 9:08 am Robert Błaszczak. Muszę się przyznać że nie poznałem Cię na imprezie. Ten zarost mnie zgubił. Na identyfikatorze chyba miałeś wpisane tylko samo imię?.![]()