ZAMEL MEW-01
-
mafeus
Na stronie widzę WerOpr 2.7.8
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
kamcio2603
Cześć, mam takie pytanie, czy supla-cloud planuje rysować wykres dla Watów/ Amperów pobranych w danych okresach czasu? same kWh na wykresach to trochę za mało informacji dla mnie.
-
kamcio2603
Dzięki za odpowiedź, to jeszcze dopytam, te API RESTowe to ślę do supla-cloud czy urządzenia (w tym przypadku MEW)?
-
Wojciech
Czy jest możliwość założenia i skonfigurowania innych przekładników np. na 400A?
-
mafeus
Powracam z tematem. Od aktualizacji minęło parę dni. Zmienił się kąt pokazywany w aplikacji ale dalej jest on co najmniej wartością dziwną. Ponadto dalej podczas wyłączonych poborów MEW pokazuje 6w czynnej i -26var biernej.
W załączeniu zdjęcia bez poboru
W załączeniu zdjęcia bez poboru
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by mafeus on Sat Nov 16, 2019 6:01 pm, edited 2 times in total.
-
mafeus
I z obciazeniem
-
andrew01
Panowie,
przyznam, że kusi mnie aby nabyć MEW-01 ale mam pytanie, czy dam radę wcisnąć przekładniki na przewody w zaznaczonym miejscu? Na zdjęciach wydają się całkiem sporawe.
Pozdrawiam
Andrzej
przyznam, że kusi mnie aby nabyć MEW-01 ale mam pytanie, czy dam radę wcisnąć przekładniki na przewody w zaznaczonym miejscu? Na zdjęciach wydają się całkiem sporawe.
Pozdrawiam
Andrzej