To zerknij na wiele platform których nie obsłużysz inaczej niż przez apke. Np. Ekosystem xiaomi (kamery), roboty odkurzające, koszące, apki do streamerow, amplitunerow ... można wyliczać w nieskończoność systemy, które mają tylko dostęp przez apke. Taki trend.marko121 wrote: Sun Aug 13, 2023 9:34 pm Nawiasem , to nigdy się nie spotkałem żeby aplikacja pokazywała więcej niż strona -SUPLA to mój pierwszy raz![]()
Co do wykresów to odpowiedzieli przedmowcy: f&f (skąd inąd bardo dobra firma) przedstawia wykresy usrednione. Jaką to ma wartość badawczą? Dla mnie żadną poza gadżetem. Naprawdę nie podałeś istotnego zastosowania wykresów poza chęcią ich zobaczenia.
Jeżeli jednak to jest dla ciebie priorytetem bez względu na inne funkcje supli to chyba faktycznie powinieneś zwrócić mew i kupić to co Tobie pasuje. Na tym polega rynek, że głosujemy swoimi portfelami. Jeżeli takich ludzi będzie więcej to supla upadnie jako produkt nierynkowy i nie będzie tracić globalnych zasobów. Same korzyści.
Mała podpowiedź: Jeżeli faktycznie dla ciebie tak istotne są wykresy aktualizowane (a nie uśredniane) co 1s, 5s, etc. to za 400zl możesz kupić serwer HA (na forum znajdziesz oferty) I masz każdą opcję. Żeby nie być gołosłownym ja postawiłem serwer HA za 0zł na starym lapku ze śmieci.