ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW SGW-01 :)
-
Marcin1983
Mam 7 wtyczek działających w systemie Tuya i z chęcią je wymienię na suplę. Poproszę do testów aby sprawdzić jak to działa i czy podobnie uda się harmonogramy ustawić. Dziękuje i pozdrawiam Marcin
-
winek1986
Drukarka Bambu A1 czeka na pomiary suplowe 
-
Alpines
Na co dzień korzystam z gniazdek Tuya i Gosund (część z firmware Supla), które mam spięte z Home Assistantem. Używam ich zarówno do sterowania różnymi urządzeniami i oświetleniem, jak i do monitorowania zużycia energii, które wizualizuję na wykresach w Grafanie.
Chciałbym przetestować oryginalne gniazdko producenta i sprawdzić, jak działa w takim środowisku. Porównałbym je z obecnymi rozwiązaniami i chętnie podzieliłbym się wynikami oraz opinią. Myślę, że to mogłoby być wartościowe również z Waszej perspektywy
Chciałbym przetestować oryginalne gniazdko producenta i sprawdzić, jak działa w takim środowisku. Porównałbym je z obecnymi rozwiązaniami i chętnie podzieliłbym się wynikami oraz opinią. Myślę, że to mogłoby być wartościowe również z Waszej perspektywy
-
aa.leszcz
Jak zawsze chętny na testy. Zobaczę jak działa na tym grzałka do bufora ciepła i zależność od produkcji z PV.
-
Sekai
Ja również chętnie się zgłaszam jak do testu tak i do zakupu mam dużo pomysłów na to urządzenie 
-
PuteR
O kurczaki od lat czekam na cos takiego. Dawno juz nic nie testowałem wiec oczywiście zgłaszam swoją chęć i gotowość do testów. W końcu mógłbym powymieniać swoje neo coolcamy na które ni jak nie dało się wgrać supli.
Ewentualne testy byłby by na podłączonej grzałce od bojlera lub na piecyku do dogrzewania który niewątpliwie będzie mocno użytkowany w niedługim czasie. Ewentualnie stałe monitorowanie zużycia prądu przez TV i inne sprzęty RTV.
Ewentualne testy byłby by na podłączonej grzałce od bojlera lub na piecyku do dogrzewania który niewątpliwie będzie mocno użytkowany w niedługim czasie. Ewentualnie stałe monitorowanie zużycia prądu przez TV i inne sprzęty RTV.
-
adams1692
Zgłaszam sie do testów, pewnie się nie załapę ale cóż szkodzi spróbować
obecnie korzystam z gosoundow, mam obecnie 7 sztuk - pralka, suszarka, zmywarka, czajnik, boiler, cyrkulacja oraz żelazko. Chętnie sprawdzę jak to wypada na tle obecnych gniazdek 
-
myszektbg
Poproszę jedno na próbę. Zamienie Gosunda pracującego na pograniczu sygnału i czasem gubi sieć. Ciekawe jak SGW-01.
-
@Artur
Jeżeli były testy dotyczące wysokiego napięcia w sieci i nie będzie się wyłączało powyżej 253V - w porywach nawet 258/260V, to z chęcią potestuję a nawet kupię ;) .
Mało jest jest gniazdek w sprzedaży, które wytrzymują takie napięcie, większość rozłącza się.
Jedynie Gosund 111 spełnia tą normę.
Mało jest jest gniazdek w sprzedaży, które wytrzymują takie napięcie, większość rozłącza się.
Jedynie Gosund 111 spełnia tą normę.