W jakim sensie?Duch__ wrote: Fri Aug 06, 2021 4:13 am A może warto by to było zamienić na oficjalnie Supla Builder?
GUI-Generic Builder (online)
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Pewnie uważni już wychwycili, że dorobiona została nowa sekcja Analogowe, do której wrzuciliśmy wszystko co potrzebuje do obsługi wejścia analogowego A0 w ESP, ale dla mniej uważnych informacja, że zmieniło się położenie Termistor NTC 10K i Czujnik ciśnienia MPX5xxx, które do tej pory były w sekcji Inne.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
tomkowski
Właśnie wychwyciłem, że ta sekcja jest u mnie niewidocznaGoral64 wrote: Fri Aug 06, 2021 7:52 am Pewnie uważni już wychwycili, że dorobiona została nowa sekcja Analogowe, do której wrzuciliśmy wszystko co potrzebuje do obsługi wejścia analogowego A0 w ESP, ale dla mniej uważnych informacja, że zmieniło się położenie Termistor NTC 10K i Czujnik ciśnienia MPX5xxx, które do tej pory były w sekcji Inne.
GGB_v3-1-13.jpg
Edit:"
I jeszcze drobiazg - włączony pasek zakładek przycina górną część strony (napis "Możesz wesprzeć autorów w").
-
Goral64
Jakiś zrzucik ekranu?tomkowski wrote: Fri Aug 06, 2021 11:15 am Właśnie wychwyciłem, że ta sekcja jest u mnie niewidocznaMam prażenie, że wczoraj w nocy była (na pewno był MPX5xxx).
I jeszcze drobiazg - włączony pasek zakładek przycina górną część strony (napis "Możesz wesprzeć autorów w").

-
tomkowski
Bez włączonego paska: Z paskiem:Goral64 wrote: Fri Aug 06, 2021 11:26 amJakiś zrzucik ekranu?tomkowski wrote: Fri Aug 06, 2021 11:15 am Właśnie wychwyciłem, że ta sekcja jest u mnie niewidocznaMam prażenie, że wczoraj w nocy była (na pewno był MPX5xxx).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Goral64
Na czym to przeglądasz? Normalnie czy z paskiem czy bez, jest spory margines od góry strony.