Nie kojarzę nic takiego. Wykorzystaj add_Relay i sprawdź czy będzie działać przekaźnik. Jeżeli będzie działać to będzie trzeba poprawić add_Relay_Buttonsuperprzemo wrote: Thu Aug 29, 2019 7:32 am Czy może w tym sofcie GPIO0 jest zdefiniowane tylko do odczytu?
ESP8266 Primary GUI
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
Ryrzy
Panowie pomocy
nie wiem co narobiłem, ale co bym nie skompilował teraz (nawet na czystym kodzie od @Krycha88) to po kliknieciu Zapisz w GUI po pierwszym starcie nie zapisuje ustawien, reset i znow pierwsza konfiguracja... robiłem już pełny erease, wgrywałem blanka i nic
oryginalny backup z tego Mini działa bez problemu...
nie wiem co narobiłem, ale co bym nie skompilował teraz (nawet na czystym kodzie od @Krycha88) to po kliknieciu Zapisz w GUI po pierwszym starcie nie zapisuje ustawien, reset i znow pierwsza konfiguracja... robiłem już pełny erease, wgrywałem blanka i nic
-
Espablo
Robicie bałagan
Jeśli problemy dotyczą Primary GUI to proszę pisać w tym wątku. Jeśli problem dotyczy innych modyfikacji to proszę założyć nowy temat
Potem się dziwicie, że nie można nic znaleźć na forum.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
cino111
W configu w polu hasło wpisz "password" i Ci zapisze ustawienia.Ryrzy wrote: Thu Aug 29, 2019 12:10 pm Panowie pomocy![]()
nie wiem co narobiłem, ale co bym nie skompilował teraz (nawet na czystym kodzie od @Krycha88) to po kliknieciu Zapisz w GUI po pierwszym starcie nie zapisuje ustawien, reset i znow pierwsza konfiguracja... robiłem już pełny erease, wgrywałem blanka i nicoryginalny backup z tego Mini działa bez problemu...
-
Rafaello
kolejna zagwozdka, przy przekaźniku add_Relay_Button i ustawieniu w konfiguratorze Pamiętaj Stan, po restarcie modułu niby załącza przekaźnik po czy po kilku sekundach rozłącza, gdy ustawie w konfigu Reset przekaźnik nie załącza się, więc w tym stanie jest OK. Może jakieś pomysły. Stany w Cloud podążają za modułem.
-
superprzemo
Przez add_Relay (0) też nie chce sterować przekaźnikiemkrycha88 wrote: Thu Aug 29, 2019 7:39 am
Nie kojarzę nic takiego. Wykorzystaj add_Relay i sprawdź czy będzie działać przekaźnik. Jeżeli będzie działać to będzie trzeba poprawić add_Relay_Button![]()
-
Rafaello
Czy na GUI Krychy moduły pamiętają u was że było np. włączone światło przy konfiguracji Pamiętaj Stan. U mnie powraca ale tylko na kilka sekund.
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Dzisiaj założę nowy temat dla moich modyfikacji w którym będziecie mogli zgłaszać problemy. Jak możecie w tym wątku pisać tylko o Primary GUIRafaello wrote: Fri Aug 30, 2019 11:52 am Czy na GUI Krychy moduły pamiętają u was że było np. włączone światło przy konfiguracji Pamiętaj Stan. U mnie powraca ale tylko na kilka sekund.
https://gui-generic-builder.supla.io/