v2.3.48 BETA
-
LukaszH
Mocno poprawiła się czułość na dotyk - wcześniej tak wszystko wariowało że otwierałem nie te bramy co potrzeba
, także jak narazie wszystko ok. Chyba teraz potrzeba kilku dni aby coś wyłapać 
-
kurus
Po jednym dniu mogę napisać ze nadal są obcinane czcionki z pl końcówkami i ogonkami ąęjyqpg w nazwach kanałów w najwęższym widoku.
Bardzo ciężko zmienić pozycje kanału poprzez przytrzymanie i przeciągniecie.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Na poprzednich zdjęciach w zasadzie tylko na "g" widać lekkie przycięcie. Zrobisz świeże zdjęcia na ostatniej wersji apki?kurus wrote: Mon May 09, 2022 10:00 am Po jednym dniu mogę napisać ze nadal są obcinane czcionki z pl końcówkami i ogonkami ąęjyqpg w nazwach kanałów w najwęższym widoku.
Na czym polega problem ze zmianą kolejności? Ogólnie powinno się przytrzymać palec nieruchomo, aż do oderwania kanału i dopiero wtedy ruszać. Możesz nagrać filmik?
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
kurus
Teraz już nie obcina końcówek opisów, z przenoszeniem kanałów nadal widzę jakieś problemy, jutro wrzucę nagranie.klew wrote: Sat May 14, 2022 7:00 amNa poprzednich zdjęciach w zasadzie tylko na "g" widać lekkie przycięcie. Zrobisz świeże zdjęcia na ostatniej wersji apki?kurus wrote: Mon May 09, 2022 10:00 am Po jednym dniu mogę napisać ze nadal są obcinane czcionki z pl końcówkami i ogonkami ąęjyqpg w nazwach kanałów w najwęższym widoku.
Na czym polega problem ze zmianą kolejności? Ogólnie powinno się przytrzymać palec nieruchomo, aż do oderwania kanału i dopiero wtedy ruszać. Możesz nagrać filmik?
Last edited by kurus on Sun May 15, 2022 7:12 am, edited 1 time in total.
-
kurus
https://share.icloud.com/photos/0afxMD ... 2Jq2RzBsmw
W linku nagranie chce przesunąć włącznik na dół i po puszczeni wraca na swoje pierwotne miejsce, a za którąś próba jak widać włącznik zmienia się w otwórz zamknij bramę która jest w całkiem innej lokalizacji..
W linku nagranie chce przesunąć włącznik na dół i po puszczeni wraca na swoje pierwotne miejsce, a za którąś próba jak widać włącznik zmienia się w otwórz zamknij bramę która jest w całkiem innej lokalizacji..
-
LukaszH
Ogólnie sporo się poprawiło jeśli chodzi o czułość na dotyk ale potwierdzam że ustawienie kolejności kanałów nadal nie należy do łatwych i więcej to kwestia wielu prób aby ustawić porządną kolejność niż precyzyjnego ustawiania.
Jeszcze mam mała drobnostkę - kanał z odległością na najmniejszych ikonkach ma urwane cyfry:
Jeszcze mam mała drobnostkę - kanał z odległością na najmniejszych ikonkach ma urwane cyfry:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
kurus
Zaznaczona czcionka mogłaby tez być mniejsza.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.