Sonoff mini r4
-
Taraba
Tak wo gule to nie przyszłam tu by jakiś d... uczył mię pisowni jakbym chciała to wszełabym na inne forum z języka polskiego, wiec już wiem ze na tym forum nic ciekawego się nie dowiem szkoda mojego czasu... teraz jest poprawnie d...
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Na pytanie czy sprawdzałeś?? Też nie odpisałeś. Więc pytam jak tu pomóc ??. Może kryszatlową kulę czas zapytać.Taraba wrote: Thu Mar 14, 2024 7:20 am Tak wo gule to nie przyszłam tu by jakiś d... uczył mię pisowni jakbym chciała to wszełabym na inne forum z języka polskiego, wiec już wiem ze na tym forum nic ciekawego się nie dowiem szkoda mojego czasu... teraz jest poprawnie d...
https://pietras-81.aqi.eco/
-
Gitman
Nie wiem czy któryś z was czytał uważnie ale z wypowiedzi wynika płeć żeńska.
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Wczytaj się uważanie, a zobaczysz że to nie jest takie oczywiste;)Gitman wrote: Thu Mar 14, 2024 8:54 pm Nie wiem czy któryś z was czytał uważnie ale z wypowiedzi wynika płeć żeńska.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Pewnie że nieoczywiste bo jak się w taki niechlujny sposób wysławia to naprawdę trzeba się na wyżyny inteletualne wznieść by cokolwiek zrozumieć. Niestety takie pokolenie, szybko i byle jak i jeszcze do tego postawa bojowa jak sie delikatnie zwroci uwagę. Jak to mawiała pewna pani: "Sorry, taki mamy klimat"