v25.05 - Docker configuration update
Moderator: fracz
-
aQua115aa
Dziękuję za odpowiedź, generalnie z wystartowaniem nowego buildu sobie poradziłem i supla sie uruchamia, ale jednak mam później problem z przeniesieniem bazy danych.
Próbujesz przeskoczyć 9 wydań Supli, a było trochę zmian konfiguracyjnych po drodze. Co Ci szkodzi zrobić to na raty? Może znajdziesz w ten sposób przyczynę swojego problemu?
Masz wersję 25.03 i kontener z bazą na silniku MySQL, którego wersja jest już przestarzała.
Dlatego moja propozycja jest taka abyś to zamiast robić upgrade do tagu latest, zrobił sobie do 25.09.01 albo 25.12.02, a potem zrobił do 26.02 lub 26.03.02 i na końcu do latest
Masz wersję 25.03 i kontener z bazą na silniku MySQL, którego wersja jest już przestarzała.
Dlatego moja propozycja jest taka abyś to zamiast robić upgrade do tagu latest, zrobił sobie do 25.09.01 albo 25.12.02, a potem zrobił do 26.02 lub 26.03.02 i na końcu do latest
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
aQua115aa
W porządku, spróbuję ugryźć to w ten sposób.
Podpowiesz jak się za to zabrać?
#edit
udało mi się uporać na własną rękę z problemem, wszystko śmiga.
Problem leżał w tabelach bazy danych, które gryzły się z nowszą wersją i trzeba było wykonać kilka komend.
Podpowiesz jak się za to zabrać?
#edit
Problem leżał w tabelach bazy danych, które gryzły się z nowszą wersją i trzeba było wykonać kilka komend.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Super, że udało się rozwiązać problemaQua115aa wrote: Tue Jun 02, 2026 6:19 pm ...
Podrzuć dla potomnych trochę szczegółów, co i gdzie zrobiłeś...
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024