Zamel MEW-01 problem z podłączeniem.
-
Eddif
Cały czas jest komunikat wifi connecting… , dioda zapala się na chwile po czym zaczyna mrugać. Drugi dzień walczę. Próby logowania przez aplikacje w telefonie lub przez adres serwera trwają godzinami. Coś musiało się zmienić w ustawieniach. Dwa lata użytkuje mew i nie było takich problemów
-
Eddif
Spróbuje ustawić w routerze statyczne DHCP bo nic innego nie przychodzi mi do głowy
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Spróbuj podłączyć MEW do AP ustawionego tymczasowo na telefonie.
Jak się nie będzie mógł połączyć, to może to być problem z MEW. Jak będzie się łączył bez problemu, to problem jest pewnie w domowej WiFi.
Jak się nie będzie mógł połączyć, to może to być problem z MEW. Jak będzie się łączył bez problemu, to problem jest pewnie w domowej WiFi.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Eddif
Udało się. Winny całej sytuacji wydaje się router tz jego ustawienia. Ostatnio ściągnął aktualizacje i widocznie to była przyczyna. Zmieniłem kilka ustawień i teraz mew łączy się bez problemu. Dziekuje wszystkim za pomoc.
Mam jeszcze pytanie. Podczas „ walki” skasowałem wszystkie dane. Z tego co wiem nie można już ich odzyskać ale może jest jednak jakiś sposób?
Mam jeszcze pytanie. Podczas „ walki” skasowałem wszystkie dane. Z tego co wiem nie można już ich odzyskać ale może jest jednak jakiś sposób?
-
Eddif
Stan licznika został. Nie ma dostępnej historii w aplikacji. Z i cloud tez chyba wszystko znikło bo usunąłem link bezpośredni robiąc reset