Beninca bull 8 +zamel SBW 02. JAK PODŁĄCZYĆ?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Musiałbyś mieć dwa kontaktrony. Pierwszy dla trybu furtki rozwierający styki przy choćby minimalnym otwarciu bramy, a drugi ustawiony tak by rozwierał obwód jak przekroczysz punkt "furtki". Opcjonalnie można go ustawić tak by zamykał obwód przy całkowitym otwarciu, a w cloud ustawić odwrotną logikę. Wtedy funkcja autozamykania będzie działać dopiero jak drugi kontaktron pokaże, że brama jest otwarta.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
sherif14
Mam obecnie zrobione połączenie zgodnie ze schematem viewtopic.php?p=73965#p73965
i w takim układzie powiadomienia i zmiana statusu bramy pojawiają się w momencie całkowitego otwarcia bramy. Zależy mi na informacji zaraz po rozpoczęciu ruchu bramy (czyli z drugiej krańcówki). Które zaciski mogę w tym przypadku zmienić - mógłbym podpiąć sygnał z SWC lub SWO?
i w takim układzie powiadomienia i zmiana statusu bramy pojawiają się w momencie całkowitego otwarcia bramy. Zależy mi na informacji zaraz po rozpoczęciu ruchu bramy (czyli z drugiej krańcówki). Które zaciski mogę w tym przypadku zmienić - mógłbym podpiąć sygnał z SWC lub SWO?