GUI-Generic PRO

pzygmunt
Been thanked: 59 times

1. W Sonoff-ach CE zawsze było wątpliwe nawet z oryginalnym softem ale z punktu widzenia przepisów każda modyfikacja wymaga osobnej deklaracji. Z punktu widzenia producenta każda ingerencja to utrata gwarancji.
2. Nie możesz sprzedawać czegoś do czego nie masz praw.... Kiedyś niektórzy chcąc sprzedawać Linux-a czego nie mogli robić sprzedawali nośnik, a nie jego zawartość. Możesz sprzedać usługę zmiany softu. Możesz sprzedać sprzęt. Nie możesz udzielić/sprzedać licencji.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
klimasstudio

Ja się przyznam bez bicia pozbyłem się paru moich pierwszych termometrów za kwote poniesiona za elementy i kupiłem inne elementy a to co wpadło za mój czas na złożenie tego podzielilem się poprzez PayPal i dalej bede się dzielić bo SUPLa to super projekt i uważam że warto go wspierać. Było to na zasadzie wymieniam na inne elementy. Dużo się podszkolilem z elektroniki z softu może mniej ale też poznałem bo swoją stacje pogodowa zbudowałem na gotowcu softu plus dopisalem obsługę LCD nie mając do końca pojęcia co robić.

Może by coś w stylu dostęp do GG PRO
- 3zl na 24h
- 10zl na 30dni
- 50zl na pół roku
- 100zl na rok

Coś w stylu jak serwisy do pobierania plików mają?

Ja bez tego i tak będę wspierał pracę chłopaków :)
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom :mrgreen:

Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
tomkowski
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

krycha88 wrote: Sun Oct 31, 2021 8:27 pm Panowie spokojnie z tymi zrzutkami, zbiórkami itd. na dłużą metę one i tak się nie sprawdzają - mogę jedynie potwierdzić i się zgodzić ze słowami @pzygmunt. Nie obawiajcie się nie stracicie gui-generic ;)
Bez względu na to jaki będzie finał - dobrze, że ta dyskusja się pojawiła. Może ktoś dołączy do projektu, może znajdzie się jakiś źródło finansowania.
Trzymam kciuki za dalszy rozwój projektu bo programowanie to mi jakoś wychodzi tylko w bash'u:-D
Goral64

tomkowski wrote: Sun Oct 31, 2021 4:42 pm I z innej beczki @krycha88 - masz pomysł na wsparcie po wycofaniu zbiórek przez PayPal?
Może udostępnij kilka różnych kanałów dla wsparcia jeśli masz taką możliwość.
Aktualnie jest PayPal ale niestety, już nie do zbiórki, przez co każda wpłata zostanie obcięta przez prowizję PayPal. Dodatkowo dodaliśmy możliwość zafundowanie twórcom kawy przez serwis Coffee Media sp. z o.o. https://buycoffee.to/gui-generic-and-builder co daje nowe kanały dla wsparcia twórców. Tak więc jeśli ktoś chce postawić przysłowiową kawę lub "flaszkę" to zapraszamy :D
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026 :D

Image
MadOnion78

Teraz zdecydowanie prościej ;)
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 ;)
PioKar

No i można?
Nie te święta ale prezent poszedł.
Tylko tej "kawy" nie pijcie za dużo :)
edm
Been thanked: 2 times

Od tej "kawy" też jest pobierana prowizja. No ale zawsze coś...
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 :D
Leszekbialy

No dużo prościej, na próbę kawka poszła :D
Goral64

edm wrote: Mon Nov 01, 2021 11:08 am Od tej "kawy" też jest pobierana prowizja. No ale zawsze coś...
Niestety, w sumie aż 10%, ale i tak lepiej niż przy SMS Premium, gdzie operator pobiera prawie połowę...
Tak więc lepsze to niż nic.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026 :D

Image
Lector
Has thanked: 13 times
Been thanked: 25 times

A czy przypadkiem na PayPal Me nie ma prowizji jak dasz że przelewasz znajomemu?
Dawno nie korzystałem ale kojarzy mi się że coś takiego było.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
https://3d-lamp.photos/
https://pool.lector.top/

Return to “GUI Generic”