Czy myśleliście o uruchomieniu wersji demo GG umieszczonej na stronie?
Użytkownik mógłby sprawdzić przed wgraniem na urządzenie funkcjonalności/ustawienia.
GUI-Generic Builder (online)
-
miko1282
- Has thanked: 1 time
Ale to jest kanał wilgotność, a gdy mam urządzenie termometr bądź termometr-wilgotnosc to ta historia jest dostępna
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Co nie zmienia faktu, że ani GUI-Generic, ani tym bardziej Builder nie mają na to najmniejszego wpływu. To musi wspierać Cloud.miko1282 wrote: Sun Nov 07, 2021 12:37 pmAle to jest kanał wilgotność, a gdy mam urządzenie termometr bądź termometr-wilgotnosc to ta historia jest dostępna
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
Juszczaczek1
- Been thanked: 2 times
A jak mam krańcówkę bramy garażowej to już te gpio nie mogę ustawić jako przycisk , da się wtedy mieć pushover tej krańcówki?Adamo28 wrote: Thu Nov 04, 2021 7:41 pm Tworzysz wirtualny przekaźnik załączany z przycisku (twoja krańcówka) w przekaźniku ustawiasz pushover
-
Adamo28
Jeśli masz jeszcze jakieś wolne gpio to zmostkuj je i użyj tego drugiego jako przycisk...
-
Wiesiek
cześc
Mam 2 pytania .
1. Czyt tak ma byc ze w przypadku właczonego expandera nie bedzie powiadomien pushover ? Tekst wpisany jako powiadomienie znika po zapisie .
2. W danych do Pushower tam gdzie token to wpisuję api token , ggdzie user to user key , tak ? Bo powiadomien nie mam .
Coś zle robię ?
Mam 2 pytania .
1. Czyt tak ma byc ze w przypadku właczonego expandera nie bedzie powiadomien pushover ? Tekst wpisany jako powiadomienie znika po zapisie .
2. W danych do Pushower tam gdzie token to wpisuję api token , ggdzie user to user key , tak ? Bo powiadomien nie mam .
Coś zle robię ?
ad1; Firmware: SuplaDevice GUI-Generic v4.2.15. z testowego generatora nie mogę również zapisać tekstu powiadomienia - znika po zapisie, Firmware: SuplaDevice GUI-Generic v2.2.22 z oficjalnego generatora z przed kilku m-cy pushower działa, ale strasznie muli działanie tego kanału, więc go wyłączyłem,Wiesiek wrote: Tue Nov 09, 2021 7:15 pm cześc
Mam 2 pytania .
Coś zle robię ?
ad2; dobrze wpisujesz, ale nie działa, bo wcześniej nie zapisało tekstu
Wygeneruj soft na oficjalnym builderze i popróbuj. Jak pisałem, na v2.2.22 u mnie działa.
-
Wiesiek
Wygenerowałem jeszcze raz .Przy trzech przekaźnikach pushover zadziałał kila razy. Potem moduł się zawiesił i cisza .Nawet do trybu konfig nie chciał wejśc. Dopiero pomogło ponowne wgranie softu.RomanG wrote: Wed Nov 10, 2021 8:04 pmad1; Firmware: SuplaDevice GUI-Generic v4.2.15. z testowego generatora nie mogę również zapisać tekstu powiadomienia - znika po zapisie, Firmware: SuplaDevice GUI-Generic v2.2.22 z oficjalnego generatora z przed kilku m-cy pushower działa, ale strasznie muli działanie tego kanału, więc go wyłączyłem,Wiesiek wrote: Tue Nov 09, 2021 7:15 pm cześc
Mam 2 pytania .
Coś zle robię ?
ad2; dobrze wpisujesz, ale nie działa, bo wcześniej nie zapisało tekstu
Wygeneruj soft na oficjalnym builderze i popróbuj. Jak pisałem, na v2.2.22 u mnie działa.