@pzygmunt a ktoś jeszcze próbował z aktualizować RNW czy tylko ja na swoich?
Jeżeli tak, to w środę (we wtorek nie wiem czy mi się uda) wyślę swoje moduły do Zamel. W tym jeden podłączony tak jak mam teraz.
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW RNW-01
Chyba nikt nie próbował aktualizować bo tylko u Ciebie jest problem z wejściami i tylko dla Ciebie był udostępniany nowy FW
Zaraz sprawdzę czy mam jakieś wpisy w bazie na lokalu dla RNW...
Edit
Nie mam żadnych wpisów, więc aktualizacja nie była publiczna...
Zaraz sprawdzę czy mam jakieś wpisy w bazie na lokalu dla RNW...
Edit
Nie mam żadnych wpisów, więc aktualizacja nie była publiczna...
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Oczywiście jeżeli chcecie to jak najbardziej możecie do mnie wysłać urządzenia. Jeżeli ktoś nie chce to może sobie zostawić.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
U mnie też aktualizacja nie przechodzi.Lector wrote: Sun Oct 31, 2021 7:33 am @pzygmunt a ktoś jeszcze próbował z aktualizować RNW czy tylko ja na swoich?
Jeżeli tak, to w środę (we wtorek nie wiem czy mi się uda) wyślę swoje moduły do Zamel. W tym jeden podłączony tak jak mam teraz.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
ul. Zielona 27
-
Gang
U mnie sprzęt działa idealnie, podpięte sterowanie L. Jeżeli coś się zacznie dziać będziemy wymieniać, ale myślę że nie ma sensu na ten moment.
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
bulek68
U mnie fw 2.8.34 tez działa bez zarzutu.
Padnie hasło mogę odesłać tylko do wygody się człek szybko przyzwyczaja i zostanie mała pustaka...
Padnie hasło mogę odesłać tylko do wygody się człek szybko przyzwyczaja i zostanie mała pustaka...
-
QLQ
U mnie czy to sterowanie L czy przez N bez różnicy. Dziala mi od strzała.
Soft 2.8.34. Nie aktualizuje się do wyższej.
Soft 2.8.34. Nie aktualizuje się do wyższej.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Agathon
Właśnie odkryłem temat i czekam z niecierpliwością na wypuszczenie na rynek RNW 
Mam stary panel z windy z bloku 10p i kombinowałem jak zrobić z niego centrum dowodzenia światem - tylko ciągnięcie kabli z obwodów z ROW'ami działającymi z róznymi przyciskami to była fikcja...
Dzięki RNW temat odżył - wystarczy tylko zasilanie plus 3szt RNW wepchnięte w panel i będzie megapilot domowy
od biedy byłby nawet przenośny... w zasięgu kabla zasilającego - przy tych wymiarach i wadze przynajmniej by się nie zgubił
Ale ogólnie pomysł super - faktycznie znacznie można uprościć kablologię przy schodówkach i zdalnym fizycznym sterowaniu z różnych miejsc, czy zrobić swego rodzaju przekładnik elektrycznych impulsów wyjściowych z urządzenia na akcje w Supli. Mozna też wykorzystać sygnały z czujników np temp i wilgotności wystawiane poprzez przekaźnik do sterowania kolejnymi urządzeniami...
Sporo możliwości do kombinowania
Gratulacje!
Mam stary panel z windy z bloku 10p i kombinowałem jak zrobić z niego centrum dowodzenia światem - tylko ciągnięcie kabli z obwodów z ROW'ami działającymi z róznymi przyciskami to była fikcja...
Dzięki RNW temat odżył - wystarczy tylko zasilanie plus 3szt RNW wepchnięte w panel i będzie megapilot domowy
od biedy byłby nawet przenośny... w zasięgu kabla zasilającego - przy tych wymiarach i wadze przynajmniej by się nie zgubił
Ale ogólnie pomysł super - faktycznie znacznie można uprościć kablologię przy schodówkach i zdalnym fizycznym sterowaniu z różnych miejsc, czy zrobić swego rodzaju przekładnik elektrycznych impulsów wyjściowych z urządzenia na akcje w Supli. Mozna też wykorzystać sygnały z czujników np temp i wilgotności wystawiane poprzez przekaźnik do sterowania kolejnymi urządzeniami...
Sporo możliwości do kombinowania
-
MadOnion78
Jak posiadasz ROW-01, 02 lub moduł SRW to możesz zrobić to samo już dziś.
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
-
bulek68
Zerknij tu, dla Twojej innowacyjnej koncepcji nada się o wiele lepiej...
https://en-forum.supla.org/viewtopic.php?f=10&t=4173