Zadziałało, wielkie dzięki za pomoc Panowie . Ostatnie pytanie, kiedy zaznaczam przy konfiguracji że chcę używać przekaźnika i próbuję to później skonfigurować w supli to dostępne opcje jakie mogę dla niego wybrać to tylko włącznik zasilania, światła lub schodowy.
Potrzebuję opcji otwieranie drzwi lub furtki.@lukfud czy mógłbyś mi udostępnić kod źródłowy do tego skryptu, abym mógł sobie to zmodyfikować?. Programista ze mnie żaden, ale chciałbym przeanalizować jak to działa i się czegoś nowego nauczyć
@lukfud za co odp funkcja blokada przycisków? To dla przycisków bistabilnych? Co się stanie w przypadku wciśnięcia dwóch przycisków monostabilnych moduł nic nie zareaguje? Chodzi mi o ochronę silnika
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
kurus wrote: Sat May 13, 2023 7:25 am
@lukfud za co odp funkcja blokada przycisków? To dla przycisków bistabilnych? Co się stanie w przypadku wciśnięcia dwóch przycisków monostabilnych moduł nic nie zareaguje? Chodzi mi o ochronę silnika
Przy włączonej blokadzie nie wykonują się akcje z fizycznych przycisków. Jeśli nie chcesz, aby ktoś się bawił roletą, włączasz blokadę.
Nie ma możliwości włączenia dwóch przekaźników w tym samym czasie, nawet wciskając obydwa przyciski. O to postarał się @klew na poziomie biblioteki.
lukfud wrote: Sun Apr 18, 2021 12:47 pm
Dorzucam GUI dla falowników SolarEdge, Fronius i Afore
Urządzenie wybieramy we wstępnej konfiguracji.
Wpisałem swoje dane z Sofara, widzę w Supli urzadzenie, czy mozesz mi wyjaśnić co należy skonfigurować aby dziłało wszystko poprawnie ?
Chce widzieć w Supli moją produkcję
Co to jest: typ przekaźnika, Stan, Led, ilość kliknięć
NS Panel Pro z SUPLA_v24.12-BETA.apk, Wemos d1 mini temperatura 3 szt, Zamel SBW-01 wraz z krańcówkami, Mew-01, Row-01, Row-02, THW-01, Call Supla, Supla w Home Assistant
lukfud wrote: Sun Apr 18, 2021 12:47 pm
Dorzucam GUI dla falowników SolarEdge, Fronius i Afore
Urządzenie wybieramy we wstępnej konfiguracji.
Witam serdecznie,
Po wpisaniu IP Sofara kolejna linijką jest login tylko jedna linia, jak wpisać użytkownik i hasło ?
NS Panel Pro z SUPLA_v24.12-BETA.apk, Wemos d1 mini temperatura 3 szt, Zamel SBW-01 wraz z krańcówkami, Mew-01, Row-01, Row-02, THW-01, Call Supla, Supla w Home Assistant
Rozumie jeśli port w Sofar mam 8899 to w Supla wpisuje taki sam ?
Hasło i Login zmieniłem i czekam aż cos się pokaże jakas produkcja