v2.3.48 BETA
-
kurus
Zmiana pozycji kanału mam wrażenie nadal działa ciężko ale niech tez inni potwierdza..
zdażyło mi się że, kilka razy wywołałem takie okno logowania ale nie mam pojęcia jak to zrobiłem i nie umiem tego powtórzyć ktoś mi powie skąd to się bierze?
zdażyło mi się że, kilka razy wywołałem takie okno logowania ale nie mam pojęcia jak to zrobiłem i nie umiem tego powtórzyć ktoś mi powie skąd to się bierze?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
kurus
A ja zawsze logowałem się do clouda aby zmienić 
Wszystko jasne
Wszystko jasne
-
LukaszH
Można by jeszcze poprawić skalowanie ikonek:
W ustawieniach zmieniając wielkość zmieniają się tylko kanały, a nie warto też zmniejszyć/powiększyć lokacje ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
kurus
Wydaje się że, zmiana pozycji kanału działa już sprawniej, dużo ostatnio nowych wersji 
Zmniejszył bym czcionkę o której pisałem wcześniej po kliknięciu i
Zmniejszył bym czcionkę o której pisałem wcześniej po kliknięciu i
-
kurus
Dziś miałem taki przypadek że, w ogóle nie działamy mi przyciski „i” w ogóle nie reagowały na dotyk ubicia aplikacji i wrócili do normy.
-
KaDet
Nie wiem czy się to mogłoby jeszcze załapać - mam czujnik głębokości tak skalibrowany, że "0" to pewien poziom, który sobie ustaliłem. Powyżej tego poziomu to + a poniżej to -. Niestety aplikacja na iOS (ostatnia oficjalna) przy ujemnych wartościach wyświetla "---" a na WWW pokazuje się prawidłowo. Czy to jest jakaś opcja konfiguracyjna? Czy po prostu taki "feature"? Nie ukrywam, ze zalezy mi na pokazywaniu i + i -
Szukałem na forum, ale nie znalazłem odpowiedzi - stąd pytanie.
Szukałem na forum, ale nie znalazłem odpowiedzi - stąd pytanie.