robertklepacki94 wrote: Tue Jul 11, 2023 9:30 pm
U mnie na svr8 w scenach nie da się ustawić opóźnienie pmiedzy akcjami w ogole.
local wrote: Tue Jul 11, 2023 11:34 pm
Jest szansa na poprawkę odnośnie osobistych tokenów dostępowych ?
Wygląda na to, że link jest błędny bo serwer odpowiada kodem 404 Not Found.
Duch__ wrote: Wed Jul 12, 2023 8:39 am
Kolejna sprawa, spływanie zaległych powiadomień np. w wyniku braku chwilowego dostępu do LTE / WIFI. Może dałoby się dodać opcję z dodanym do tytułu czasem wygenerowania powiadomienia?
Brakuje w powiadomieniach możliwości wyłączenia ich czasowo np. w porze nocnej (żona wraca późnym wieczorem z babskich plot a ja już śpię). Po co mi powiadomienie po 22 że brama garażowa została otwarta itp.
Sukcesywnie będziemy dodawali tam kolejne opcje w tym możliwość wstawienia do treści zmiennej {date},{time}.
Kolejna sprawa, spływanie zaległych powiadomień np. w wyniku braku chwilowego dostępu do LTE / WIFI. Może dałoby się dodać opcję z dodanym do tytułu czasem wygenerowania powiadomienia?
Brakuje w powiadomieniach możliwości wyłączenia ich czasowo np. w porze nocnej (żona wraca późnym wieczorem z babskich plot a ja już śpię). Po co mi powiadomienie po 22 że brama garażowa została otwarta itp.
Sukcesywnie będziemy dodawali tam kolejne opcje w tym możliwość wstawienia do treści zmiennej {date},{time}.
Wyciszenie na noc itp można ogarnąć trybem nocnym na telefonie
A pomyśl o tych co mają dyżury nocne domowe i nie mogą wyciszać telefonu bo klient może zadzwonić w każdej chwili.
A pomyśl o tych co mają dyżury nocne domowe i nie mogą wyciszać telefonu bo klient może zadzwonić w każdej chwili.
Jak masz andka to robisz tryb nie przeszkadzać i dodajesz w nim wyjątki że ulubione kontakty mogą dzwonić i po problemie. Ja tak mam na służbowym i wybrane kontakty jak dzwonią to je słyszę :+)
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec