Spotkanie online o programowaniu własnych urządzeń w supla-device
-
uchnast.michal
- Has thanked: 7 times
Jeżeli online to chętnie dołączę. Od czasu GG nie kompiluje już nic samodzielnie lecz muszę przyznać, że brakuje mi tego. Doświadczenie: PHP kiedyś dość dobrze max 5.6, python elementarne podstawy, powershell zadowalający do realizacji codziennych zadań administratora.
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Nie zdecydowałem jeszcze czy chcę to nagrywać ;PDuch__ wrote: Fri Jan 03, 2025 9:49 am Nagranie ze spotkania będzie można posłuchać w późniejszym czasie?
Ale jest szansa, że co jakiś czas takie spotkanie będzie ponawiane.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Nie zgłaszałem chęci uczestniczenia w tym spotkaniu z wiadomych względów (nie moja bajka), ale jeżeli byłaby możliwość - nie zabierając miejsca innym - posłuchać (gdzieś w kącie
), co mówią fachowcy, to jednak zgłosiłbym swój akces.
Krzysztof, mogę?
Nagranie, to też dobra alternatywa.
Krzysztof, mogę?
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Wolnych słuchaczy też zapraszamyRomanG wrote: Fri Jan 03, 2025 11:36 am Nie zgłaszałem chęci uczestniczenia w tym spotkaniu z wiadomych względów (nie moja bajka), ale jeżeli byłaby możliwość - nie zabierając miejsca innym - posłuchać (gdzieś w kącie), co mówią fachowcy, to jednak zgłosiłbym swój akces.
Krzysztof, mogę?
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
edm
- Been thanked: 2 times
W korpo mamy Zoom i Microsoft Teams.klew wrote: Thu Jan 02, 2025 12:28 pm Doczytałem, że w Google Meets jest limit 60 min na spotkanie powyżej 3 osób, także pewnie na czymś innym to zrobimy.
Obydwa się nadają. Niestety nie wiem czy darmowe wersje mają jakieś ograniczenia.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 
Czy zgłoszenia aktualne?
Jeśli tak to chętnie przyłączyłbym się do gangu Ctrl+C i Ctrl+V. Sama nazwa zasługuje na herb i bardzo mi się podoba. Robert, herszt jako założyciel też wzbudza respekt i zaufanie.
Środowisko głównie PlatformIO(Win), w razie czego ArduinoIDE też ogarniam. Jeśli chodzi o języki programowania to cały czas usilnie pogłębiam C++ ale im więcej staram się tej wiedzy posiąść to bardziej dochodzę do wniosku że przede mną kosmos a paliwa raczej nie starczy żeby dolecieć w jakieś sensowne miejsce. Czyli poziom jak wyżej. To tyle w temacie znajomości języków programowania.
Muszę się przyznać że obawiam się dwóch rzeczy teraz. Pierwsza to że nie zostanę przyjęty, a druga że nawet jeśli zostanę to nie uda mi się uczestniczyć. od 7 do 9 jadę ze znajomymi do Zakopanego. Hmm...
Niemniej proszę dać mi szansę
Dziękuję.
Jeśli tak to chętnie przyłączyłbym się do gangu Ctrl+C i Ctrl+V. Sama nazwa zasługuje na herb i bardzo mi się podoba. Robert, herszt jako założyciel też wzbudza respekt i zaufanie.
Środowisko głównie PlatformIO(Win), w razie czego ArduinoIDE też ogarniam. Jeśli chodzi o języki programowania to cały czas usilnie pogłębiam C++ ale im więcej staram się tej wiedzy posiąść to bardziej dochodzę do wniosku że przede mną kosmos a paliwa raczej nie starczy żeby dolecieć w jakieś sensowne miejsce. Czyli poziom jak wyżej. To tyle w temacie znajomości języków programowania.
Muszę się przyznać że obawiam się dwóch rzeczy teraz. Pierwsza to że nie zostanę przyjęty, a druga że nawet jeśli zostanę to nie uda mi się uczestniczyć. od 7 do 9 jadę ze znajomymi do Zakopanego. Hmm...
Niemniej proszę dać mi szansę
Dziękuję.
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Tims ma też godzinkę ale daje pogadać jeszcze chwilę dłużej zanim rozłączy.edm wrote: Fri Jan 03, 2025 2:03 pmW korpo mamy Zoom i Microsoft Teams.klew wrote: Thu Jan 02, 2025 12:28 pm Doczytałem, że w Google Meets jest limit 60 min na spotkanie powyżej 3 osób, także pewnie na czymś innym to zrobimy.
Obydwa się nadają. Niestety nie wiem czy darmowe wersje mają jakieś ograniczenia.
https://pietras-81.aqi.eco/