ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW ROW-02 :)
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Przedstawiam nasz wybór, który był bardzo trudny.
lesny8
ITContent
lukosław
robertklepacki94
Patryk90
Proszę wybrane osoby o przesłanie adresu oraz numeru telefonu na PW. Niestety nie jestem w stanie wysłać na paczkomat. Tylko kurier.
lesny8
ITContent
lukosław
robertklepacki94
Patryk90
Proszę wybrane osoby o przesłanie adresu oraz numeru telefonu na PW. Niestety nie jestem w stanie wysłać na paczkomat. Tylko kurier.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Dzięki Mirku za możliwość przetestowania odświeżonej wersji ROW-02
U mnie trafi na oświetlenie zewnętrzne z czujnikiem ruchu, drugi kanał wykorzystam do oświetlenie słupków ogrodzeniowych do czego się już przymierzam od roku 
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Patryk90
Udało się!
Bardzo dziękuję i zaraz piszę dane do wysyłki na PW.
Cały czas jestem w szoku, że dostanę coś do testów.
Postaram się nie zawieść
Bardzo dziękuję i zaraz piszę dane do wysyłki na PW.
Cały czas jestem w szoku, że dostanę coś do testów.
Postaram się nie zawieść
-
Gang
Owocnego testowania! niech nam się Zamel rozwija jak najlepiej! 
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
robertklepacki94
Do mnie już dojechał więc zaczynamy konfigurację po ,,nowemu” zobaczymy jak to działa
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
robertklepacki94
Pierwsze testy
- [ ] Po podłączeniu zasilania - prawidłowe działani, dioda miga dwa razy z przerwami
- [ ] Po uruchomieniu trybu konfiguracyjnego moduł wrócił rozgłasza sieć przez 5 minut i wraca do trybu z punktu pierwszego- zachowanie prawidłowe.
- [ ] Ponowne wprowadzenie modułu w tryb konfiguracji, moduł bezproblemowo dodał się w trybie automatycznym(iOS), poprosił o zmianę hasła.
- [ ] Po dodaniu do CLOUD wszystko działa jak należy
- [ ] Wejście poprzez https(Safari), wyskoczył błąd certyfikatu ale po kliknięciu w ,,Akceptuję ryzyko’’ otwiera się strona prosząc o podanie hasła
- [ ] Pojawiło się parę nowych ustawień w trybie konfiguracji w tym dziennik bezpieczeństwa.
- [ ] Moduł dostał wsparcie dla automatu schodowego
Resztę testów wieczorem bo akurat chyba trafiłem na aktualizację mojego CLOUDA
- [ ] Po podłączeniu zasilania - prawidłowe działani, dioda miga dwa razy z przerwami
- [ ] Po uruchomieniu trybu konfiguracyjnego moduł wrócił rozgłasza sieć przez 5 minut i wraca do trybu z punktu pierwszego- zachowanie prawidłowe.
- [ ] Ponowne wprowadzenie modułu w tryb konfiguracji, moduł bezproblemowo dodał się w trybie automatycznym(iOS), poprosił o zmianę hasła.
- [ ] Po dodaniu do CLOUD wszystko działa jak należy
- [ ] Wejście poprzez https(Safari), wyskoczył błąd certyfikatu ale po kliknięciu w ,,Akceptuję ryzyko’’ otwiera się strona prosząc o podanie hasła
- [ ] Pojawiło się parę nowych ustawień w trybie konfiguracji w tym dziennik bezpieczeństwa.
- [ ] Moduł dostał wsparcie dla automatu schodowego
Resztę testów wieczorem bo akurat chyba trafiłem na aktualizację mojego CLOUDA
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
robertklepacki94
Nie wiem czy wpływ na to ma nowe oprogramowanie w ROW-02 czy Cloud w wersji 25.11 ale po wejściu poprzez zakładkę ,,Zależności'' można wyłączyć kanał AT, wtedy pokazuje się na liście jako wyłączony.
Po ponownym włączeniu nie widać go w natywnym kanale ale można wejść poprzez zakładkę ,,Zależności''.
Przywrócenie normalnego stanu następuje po usunięci modułu z Cloud oraz poprzez zmianę ikonki wyzwalacza akcji.
Po ponownym włączeniu nie widać go w natywnym kanale ale można wejść poprzez zakładkę ,,Zależności''.
Przywrócenie normalnego stanu następuje po usunięci modułu z Cloud oraz poprzez zmianę ikonki wyzwalacza akcji.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
To jakiś starszy bug po stronie Clouda/serwera.robertklepacki94 wrote: Wed Nov 26, 2025 1:38 pm Nie wiem czy wpływ na to ma nowe oprogramowanie w ROW-02 czy Cloud w wersji 25.11 ale po wejściu poprzez zakładkę ,,Zależności'' można wyłączyć kanał AT, wtedy pokazuje się na liście jako wyłączony.
Zrzut ekranu 2025-11-26 o 14.31.15.pngZrzut ekranu 2025-11-26 o 14.29.36.png
Sprawdzimy
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Patryk90
No i nadeszła moja kolej.
Jeszcze raz dziękuję za obdarzenie mnie zaufaniem i wybraniem do testów.
Jest to moja pierwsza recenzja i do końca nie wiedziałem, jak ją napisać.
Nie będę ukrywał, że wzorowałem się na tym co pisał @Zibi_007 przy okazji testów SRW-01
Zaczynam
Sprzęt dodarł cały i bez uszkodzeń. Kurier zadzwonił wcześniej do żony i poinformował o godzinie przybycia.
Wszystko odbyło się w miłej atmosferze a paczka po przyjęciu od kuriera wyglądała tak: Po otwarciu naszym oczom ukazuje się dobrze zabezpieczony blister z modułem: Dwa spinacze rozwarte i już w swoich rekach trzymamy moduł ROW-02 w całej okazałości: Swoją drogą czy tylko moją wersję tej "czerwonej książeczki" tak mocno czuć, nie wiem, chyba farbą drukarską?
Jeszcze raz dziękuję za obdarzenie mnie zaufaniem i wybraniem do testów.
Jest to moja pierwsza recenzja i do końca nie wiedziałem, jak ją napisać.
Nie będę ukrywał, że wzorowałem się na tym co pisał @Zibi_007 przy okazji testów SRW-01
Zaczynam
Sprzęt dodarł cały i bez uszkodzeń. Kurier zadzwonił wcześniej do żony i poinformował o godzinie przybycia.
Wszystko odbyło się w miłej atmosferze a paczka po przyjęciu od kuriera wyglądała tak: Po otwarciu naszym oczom ukazuje się dobrze zabezpieczony blister z modułem: Dwa spinacze rozwarte i już w swoich rekach trzymamy moduł ROW-02 w całej okazałości: Swoją drogą czy tylko moją wersję tej "czerwonej książeczki" tak mocno czuć, nie wiem, chyba farbą drukarską?