Harmonogramy
-
kdf
Czy by mieć dostęp do serwera beta muszę się ponownie rejestrować, czy zaloguję się danymi z serwera "stabilnego"?
-
Raku2008
Witam bedzie dodana mozliwosc procentowego zamykania i otwierania z poziomu aplikacji na smartfonie?
-
Raku2008
To jeszcze moim zdaniem przydało by sie cos zrobic z pokazywaniem stanu rolety w aplikacji jesli ktos nie posiada czujników otwarcia dla mnie pokazywane domyslnego stanu rolety juz bylo by ok
-
Paul_Sz
Witam,
Czy wersja beta już wystartowała, a jeśli tak to co trzeba zrobić aby móc normalnie korzystać z funkcji harmonogramów?
Pozdrawiam
Paweł
Czy wersja beta już wystartowała, a jeśli tak to co trzeba zrobić aby móc normalnie korzystać z funkcji harmonogramów?
Pozdrawiam
Paweł
-
maghost
Zarejestrować nowe konto pod https://beta-cloud.supla.org/Paul_Sz wrote: Tue Apr 18, 2017 4:44 pm co trzeba zrobić aby móc normalnie korzystać z funkcji harmonogramów?
-
wojtas567
Witam
Zauważyłem, że jak jest ustawiony harmonogram który zostanie uruchomiony i zostanie ręcznie wyłączone np po 2 min to po kolejnych 3 min włączy się ponownie, (w ciągu 5 min od pierwszego uruchomienia).
Zauważyłem, że jak jest ustawiony harmonogram który zostanie uruchomiony i zostanie ręcznie wyłączone np po 2 min to po kolejnych 3 min włączy się ponownie, (w ciągu 5 min od pierwszego uruchomienia).
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek