Integracja z Asystentem głosowym Amazon Alexa
-
o_rany
@maffiu - Co to toto robi bo nie znam tej advanced mode? Cos mowi ze jakis dongiel jej zginął:)
Alexa mnie cos szwankuje. Kiedy mowie coby zgasila swiatlo to gasi ale mowi ze nie responding:(
Alexa mnie cos szwankuje. Kiedy mowie coby zgasila swiatlo to gasi ale mowi ze nie responding:(
-
michael
Miałem u siebie też tą przypadłość.o_rany wrote: Thu Oct 10, 2019 8:09 pm Alexa mnie cos szwankuje. Kiedy mowie coby zgasila swiatlo to gasi ale mowi ze nie responding:(
Rozwiązanie:
rozłącz skilla w aplikacji Alexa i powiąż ponownie (konfiguracja zostanie) i wszystko wróci do normy
-
o_rany
Dzieki @michael ale wlasnie zgubila focha sama z siebie:)
Tak czasami mysle: niby to wszystko jest O1 ale jakies czary i fochy tez tu wystepuja w calej tej elektronicznej zabawie.....
Tak czasami mysle: niby to wszystko jest O1 ale jakies czary i fochy tez tu wystepuja w calej tej elektronicznej zabawie.....
-
o_rany
...w sumie to chyba w 90% męskie forum to se ponarzekać możemy na nasze piękne połówki:)
Problem jeden...... SUPLA to BABA:)
Problem jeden...... SUPLA to BABA:)
-
maffiu
Takie śmieszkio_rany wrote: Thu Oct 10, 2019 8:09 pm @maffiu - Co to toto robi bo nie znam tej advanced mode? Cos mowi ze jakis dongiel jej zginął:)
Nic nie robi
-
maffiu
A tak swoją droga to moja ogólnie nie ma problemów z obsługa supli ale dziś nie będzie grała muzyki ze spotify