Tak ale nie widzę różnicypatryk051185 wrote: Fri Aug 09, 2019 12:40 pm Mieliście dziś aktualizację apki Google na androidzie?
SUPLA Scripts & Google Assistant
-
akszyn
Supla na pokładzie wemosa D1 mini z relay shield (gate Zybiego)z DS18B20 + sonoff basic (domyślny soft) + broadlink RM mini 3 + Philips hue white z bridge v1 + LoraTap (RF 433) z kinetycznym przełącznikiem + ai-speaker Dev1 i Dev3
-
Jarekkap
Witam!patryk051185 wrote: Fri Aug 09, 2019 7:46 am Czy tylko u mnie dziś przestało działać sterowanie głosem wraz z IFTTT.? Mialem dziś aktualizację Google na android i po tym nie reaguje na komendy "Supla otwórz bramę" itp
![]()
U mnie również przestało chodzić
-
patryk051185
U mnie zaczęło działać. Nic nie ruszałem.
-
MarioSzczecin
Witam szanowne grono
Ustawiłem sobie otwieranie i zamykanie bramy dzieki waszym podpowiedzią . I teraz mam pytanie mam sonnofa z czujnikiem zamknięcia i jak skonfigurować sprawdzanie bramy żeby asystent odpowiedział czy brama jest otwarta czy zamknięta ?
Ustawiłem sobie otwieranie i zamykanie bramy dzieki waszym podpowiedzią . I teraz mam pytanie mam sonnofa z czujnikiem zamknięcia i jak skonfigurować sprawdzanie bramy żeby asystent odpowiedział czy brama jest otwarta czy zamknięta ?
-
Jarson78
Panowie powiedzcie mi co robię źle bo wypowiadam komendę i dostaję odpowiedź ale nic poza tym się nie dzieje.
Chciałem otwierać bramę garażową , bramę wjazdową oraz kilka punktów świetlnych głosowo. Skonfigurowałem sobie Supla scripts oraz ifttt ale żadnej reakcji. POMOCY
Już wiem co źle robiłem, mój błąd. Trzeba po prostu czytać ze zrozumieniem to co inni piszą.
Chciałem otwierać bramę garażową , bramę wjazdową oraz kilka punktów świetlnych głosowo. Skonfigurowałem sobie Supla scripts oraz ifttt ale żadnej reakcji. POMOCY
Już wiem co źle robiłem, mój błąd. Trzeba po prostu czytać ze zrozumieniem to co inni piszą.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Jarson78 on Tue Oct 08, 2019 8:55 am, edited 1 time in total.
-
Areczek
Cześć. I Podobnie jak i nie nie działa sterowanie głosowe bramą. Czytałem kilka razy instrukcje i forum. ITFF SKONFIGUROWANY WYSYŁA ZADANIE DO SUPLA
![Image]()
Jak widac w supla script są logi o odebraniu komendy głosowej ale Text Field skąd to się wzięło a podmiot niedostępny.
Proszę o wskazówkę.
Pozdeawiam
Jak widac w supla script są logi o odebraniu komendy głosowej ale Text Field skąd to się wzięło a podmiot niedostępny.
Proszę o wskazówkę.
Pozdeawiam
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Zibi
Czy coś zmieniło się może z powiadomieniem głosowym. Np jeśli włączy się dane urządzenie to asystent mówiłby że coś mamy włączone. Wystarczy do tego automate fracz skrypty i Cloud?
-
Zibi
Witam
Jak ustawić w powiadomieniach żeby automate wysłało raz powiadomienie. Wyłączyłem lampkę a on ciągle wysyła, że lampka zaświecona. Czy mógłby ktoś pomóc?
Robiłem według instrukcji Fracz i to samo
Jak ustawić w powiadomieniach żeby automate wysłało raz powiadomienie. Wyłączyłem lampkę a on ciągle wysyła, że lampka zaświecona. Czy mógłby ktoś pomóc?
Robiłem według instrukcji Fracz i to samo