ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LEW-02 :)
-
Hrumque
Chętnie bym się zapisał, ale pewnie się już nie załapięMirosław F. wrote: Fri Apr 21, 2023 10:42 am Jak przy każdym nowym urządzeniu chcemy zaczerpnąć Waszej opinii na temat produktu jak i poprawności jego działania czy dokładności pomiaru. Chętnie rozdamy 10 sztuk LEW-02.Spośród zainteresowanych wybierzemy osoby, które przedstawią propozycję zastosowania urządzenia. Dodatkowo do każdego testowanego urządzenia dodamy modne okulary przeciwsłoneczne na wypadek, gdyby testy były przeprowadzane w pełnym słońcu.
LEW02.png
-
Piotr Wężyk
Witam, mam już kilka waszych urządzeń w tym mew-01, jako elektronik, elektryk i informatyk który bawi się IOT chętnie przetestuje wasz nowy produkt.
-
Lukgme
Cześć,
Czy dany licznik posiada Mid, Chciałbym przetestować do odczytu danych zuzycia reklam na obiekcie.
Czy dany licznik posiada Mid, Chciałbym przetestować do odczytu danych zuzycia reklam na obiekcie.
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Nie posiada MIDaLukgme wrote: Tue Apr 25, 2023 7:04 pm Cześć,
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
-
pms
Chętnie przetestuje ten ciekawie opisany produkt na 3 fazach w domu jednorodzinnym z instalacja PV
Porównam z produktami, Sonoff, gosund i innymi produktami na Home Assistant.
-
Materius
Dzień dobry.
Posiadam i regularnie korzystam z pieców hartowniczych. Na razie mierzę ich pobór urządzeniami tuya. Chętnie sprawdzę działanie waszego urządzenia.
Pozdrawiam
Posiadam i regularnie korzystam z pieców hartowniczych. Na razie mierzę ich pobór urządzeniami tuya. Chętnie sprawdzę działanie waszego urządzenia.
Pozdrawiam
-
Rysiu
Hej,
Chętnie przetestuję jako mój pierwszy monitor energii w domu. Dam znać czy dla niedoświadczonych jest równie prosty w użyciu jak dla zaawansowanych użytkowników.
Chętnie przetestuję jako mój pierwszy monitor energii w domu. Dam znać czy dla niedoświadczonych jest równie prosty w użyciu jak dla zaawansowanych użytkowników.
-
Duch__
- Been thanked: 6 times
To jest moduł jednofazowy. Do 3 faz musisz zastosować MEW-01.pms wrote: Tue Apr 25, 2023 7:38 pm Chętnie przetestuje ten ciekawie opisany produkt na 3 fazach w domu jednorodzinnym z instalacja PV
-
kerob.keicam
Witam
Jako że jestem w trakcji instalacji pompy ciepła wraz z fotowoltaiką chętnie przytulił bym do testów LWA
Zastosowałbym do pomiaru zużycia energii przez pompę ciepła oraz bardziej grzałkę w mroźne dni w celu weryfikacji współczynnika COP.
Mam zamiar zamontować także 12EA5rn/1 była by możliwość porównania dokładności pomiaru.
Dodam że do tej pory korzystałem kilku urządzeń smart home i zaczynam się przesiadać na suple.
Pozdrawiam
Jako że jestem w trakcji instalacji pompy ciepła wraz z fotowoltaiką chętnie przytulił bym do testów LWA
Zastosowałbym do pomiaru zużycia energii przez pompę ciepła oraz bardziej grzałkę w mroźne dni w celu weryfikacji współczynnika COP.
Mam zamiar zamontować także 12EA5rn/1 była by możliwość porównania dokładności pomiaru.
Dodam że do tej pory korzystałem kilku urządzeń smart home i zaczynam się przesiadać na suple.
Pozdrawiam