Mam dokładnie to samo.
beta 3 chodziła normalnie.
SUPLA Scripts
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Coś mi padło koło 3:00. Już powinno być ok, ale sprawdzam co to było 
Spróbuj jeszcze raz - nie mogło się podłączyć do Githuba.PuteR wrote: Thu May 21, 2020 7:10 pmCode: Select all
Resolving github.com (github.com)... failed: Temporary failure in name resolution. wget: unable to resolve host address 'github.com'
-
PuteR
Próbowałem przed chwilą i dalej mam to samofracz wrote: Fri May 22, 2020 6:39 am Coś mi padło koło 3:00. Już powinno być ok, ale sprawdzam co to było
Spróbuj jeszcze raz - nie mogło się podłączyć do Githuba.PuteR wrote: Thu May 21, 2020 7:10 pmCode: Select all
Resolving github.com (github.com)... failed: Temporary failure in name resolution. wget: unable to resolve host address 'github.com'
-
wsosniak
- Been thanked: 1 time
nie wiem czy mnie pytasz ale odpowiadam :
- ping github.com odpowiada
- moge sie zalogowac na fracz.supla.com
- i publiczne URL-e tez chodzą
dzieki jeszcze raz
-
PuteR
hmm ping github.com działa, więc nie wiem o co może chodzić.
Mam na tej samej malinie zainstalowane PiHole myślałem że może ono blokuje, ale po pierwsze do wersji beta dwa nie było problemu, a po za tym teraz wyłączyłem filtrowanie i też nie idzie.
Mam na tej samej malinie zainstalowane PiHole myślałem że może ono blokuje, ale po pierwsze do wersji beta dwa nie było problemu, a po za tym teraz wyłączyłem filtrowanie i też nie idzie.
-
rustin
Mam sonoff sv 3x do bram z suplą. Gdzie wy wpisujecie te kody ? Jak zrobić powiadomienia pushover ? Nie można tego zrobić jakoś prosto ze strony, aplikacji, tylko trzeba być programistą.