To pisz na priva bezpośrednioSmartBOB wrote: Mon Apr 22, 2024 10:01 am
Jak coś to mogę wsprzeć autora zmian jakby udało się wykonać któryś z punktów![]()

To pisz na priva bezpośrednioSmartBOB wrote: Mon Apr 22, 2024 10:01 am
Jak coś to mogę wsprzeć autora zmian jakby udało się wykonać któryś z punktów![]()
Taki zabieg liryczny mający na celu wzmocnienie przekazuuchnast.michal wrote: Tue May 21, 2024 5:27 pmA da się na priva nie bezpośrednio? Taki wpis troszkę na podobieństwo Twoich @YoMan![]()
Waszeć argumenty uznaję;)YoMan wrote: Tue May 21, 2024 5:57 pmTaki zabieg liryczny mający na celu wzmocnienie przekazuuchnast.michal wrote: Tue May 21, 2024 5:27 pmA da się na priva nie bezpośrednio? Taki wpis troszkę na podobieństwo Twoich @YoMan![]()
![]()
SmartBOB wrote: Wed May 22, 2024 5:27 am Pisałem na priva bezpośrednio też, @Krycha88 jest bardzo pomocny, udało się zrobić jednego szybkiego FIXa na bardzo dużego BUGa oraz poprawić obsługę LAN7820.
Nie wolno przypisywać autorstwa innym osobomrafalekkalwak@wp.pl wrote: Sat May 25, 2024 6:12 pm Wsparcie dla SPS30 particulate matter sensor
https://github.com/krycha88/GUI-Generic/pull/133
@krycha88 jak możesz to rób squash merge z moich commitów bo zwykle robię ich wiele po trochu i ich nazwy pozostawiają wiele do życzenia![]()
Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem, a jak coś to pisz do dodam.
Ale squash merge tylko zamiast kilku commitow zrobi jeden ,nadal jako ja?klew wrote: Sat May 25, 2024 8:26 pmNie wolno przypisywać autorstwa innym osobomrafalekkalwak@wp.pl wrote: Sat May 25, 2024 6:12 pm Wsparcie dla SPS30 particulate matter sensor
https://github.com/krycha88/GUI-Generic/pull/133
@krycha88 jak możesz to rób squash merge z moich commitów bo zwykle robię ich wiele po trochu i ich nazwy pozostawiają wiele do życzenia![]()
Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem, a jak coś to pisz do dodam.. Dodajesz czujnik, to wpisz tam siebie
.
Poza tym ogólnie odradzam używanie namespace'ów "Supla" poza samą biblioteką. Wynika to z tego, że istnieje ryzyko, że w przyszłości dodam jakieś klasy (w namespace Supla) i przypadkiem nazwy będą te same i GG przestnie się kompilować. Co prawda łatwe do poprawienia, ale po co?
Chodziło mi o podpis w pliku.rafalekkalwak@wp.pl wrote: Sun May 26, 2024 5:38 am
Ale squash merge tylko zamiast kilku commitow zrobi jeden ,nadal jako ja?
Wiem że odradzasz a jednak wszystko w GG tak jest zrobioneno i o ile dobrze pamiętam to do supla device nie dorzucisz obcych bibliotek więc jeśli rozmawiamy o czujnikach to się pewnie nigdy nie wydarzy
![]()