Czy dużo by było kombinowania w sofcie dla funkcjonalności włączenia na określony czas kanału przy warunkowaniu?
Po spełnieniu warunku załącz na zadany czas.
Chodzi o pracę offline modułu bez zmiany na automat schodowy.
⚙ [TO DO] Co chcielibyście jeszcze dodać do GUI-Generic? ☕
-
Mi bardzo brakuje licznika impulsów ale żeby mógł on na którymś aktywnym wejściu liczyć w dół.
Wszystkie liczniki liczą tylko w górę, a przecież licząc np. wchodzące do sklepu osoby muszę je dodawać albo odejmować, aby wiedzieć ile jest w środku. Przydałoby się też zerowanie licznika np. o północy, aby zatrzeć błędy liczenia w ciągu dnia.
Wszystkie liczniki liczą tylko w górę, a przecież licząc np. wchodzące do sklepu osoby muszę je dodawać albo odejmować, aby wiedzieć ile jest w środku. Przydałoby się też zerowanie licznika np. o północy, aby zatrzeć błędy liczenia w ciągu dnia.
-
Aktualnie (z tego co testowałem) jest możliwość wyświetlania np na HD44780 aktualnej temperatury z podłączonego czujnika oraz np temperatur z linków bezpośrednich.
Fajnie gdyby wyświetlała się jeszcze temperatura zadana w termostacie.
Dzięki temu mielibyśmy bardzo fajny regulator temperatury z wyświetlaczem i dostępem do cloud
Chyba, że ktoś ma inny sposób na to?
Fajnie gdyby wyświetlała się jeszcze temperatura zadana w termostacie.
Dzięki temu mielibyśmy bardzo fajny regulator temperatury z wyświetlaczem i dostępem do cloud
Chyba, że ktoś ma inny sposób na to?
-
Do tego służy termostat Dodajesz OLED i masz regulator
-
-
Ok źle zrozumiałem, ale nawet jakby tak szło to jak byś tym sterował?
-
Czy jest limit przekaźników typu termostat? Mam listwę z 6 zaworami, zmieniłem soft a tu niespodzianka. 4 termostaty i koniec Podobnie z linkami bezpośrednimi czytającymi temp. tylko 5.
Pozostało 16.81kB wolnej pamięci.
Pozostało 16.81kB wolnej pamięci.
Last edited by uchnast.michal on Fri Jun 28, 2024 7:26 pm, edited 1 time in total.
e-talking............
Byłem tam - Supla Offline Party 2023
-
Zgadza się. Takie upodobanie @Krychy.
Termostat zjada dość dużo pamięci, linki podobnie.
Pewnie dlatego
Termostat zjada dość dużo pamięci, linki podobnie.
Pewnie dlatego
-
Ehh bardzo niedobrze:( dwa więcej i byłoby wspaniale. Podobnie było z wirtualnymi w bramce RF. Konsultacje społeczne niezbędne
e-talking............