Kontrola warunków w szklarni

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
319603

klimasstudio wrote: Wed Nov 02, 2022 11:54 am Kolejna sprawa to to że klikanie w "Get started with SUPLA" przekierowuje na:

Code: Select all

https://svr64.supla.org/oauth-authorize
Czyli tylko serwer 64 może dołączyć.
tak, na razie było to tak rozwiązane, ze względu na to, że musieliśmy testować lokalnie, na serwerze na którym znajduje się nasze konto demo i dopóki nie dostaniemy aplikacji publicznej to będzie to musiało wyglądać tak.
klimasstudio

Czyli rozumiem że na chwilę obecną nie potestuje.
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom :mrgreen:

Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
319603

klimasstudio wrote: Wed Nov 02, 2022 4:03 pm Czyli rozumiem że na chwilę obecną nie potestuje.
Niestety nie, przepraszam za to, że się tak pośpieszyłem, ale musimy właśnie przejść te testy.

Jedyna możliwość testowania na ten moment to self-hosted, ale będąc szczerym, aplikacja jest strasznie pobugowana i ma funkcjonalnosc tylko statystyk oraz wykresu.

Pomimo tego w tym tygodniu postaramy się skupić na przejściu tych testów i wypuścimy wersję online.
klimasstudio

Dzięki za info. Chętnie potestuje jak będzie gotowe ;)
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom :mrgreen:

Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
Safrad

319603 wrote: Thu Nov 03, 2022 9:32 am
klimasstudio wrote: Wed Nov 02, 2022 4:03 pm Czyli rozumiem że na chwilę obecną nie potestuje.
Niestety nie, przepraszam za to, że się tak pośpieszyłem, ale musimy właśnie przejść te testy.

Jedyna możliwość testowania na ten moment to self-hosted, ale będąc szczerym, aplikacja jest strasznie pobugowana i ma funkcjonalnosc tylko statystyk oraz wykresu.

Pomimo tego w tym tygodniu postaramy się skupić na przejściu tych testów i wypuścimy wersję online.
Hej, i jak, czy trwały jakieś postępy nad aplikacją?
W odniesieniu do wcześniejszego posta, czemu tanie czujniki wilgotności gleby zanieczyszczają ją?
319603

hej, długo mnie nie było, na razie rozwój aplikacji został chwilowo wstrzymany, w związku ze zmianą priorytetów, natomaist chcę do niej wrócić.

Co do tanich czujników, działają one na zasadzie pomiaru przewodzenia prądu przez glebę (dosłownie mierzony jest spadek napięcia pomiędzy elektrodami), co prowadzi do korozji elektrochemicznej na elektrodach, zanieczyszczając w ten sposób glebę

Safrad wrote: Sat Dec 23, 2023 7:31 pm
319603 wrote: Thu Nov 03, 2022 9:32 am

Hej, i jak, czy trwały jakieś postępy nad aplikacją?
W odniesieniu do wcześniejszego posta, czemu tanie czujniki wilgotności gleby zanieczyszczają ją?

Return to “Pomysły i koncepcje”