Masz prywatną instancję ?
Wszystkie aplikacje masz aktualne ?
Alexa nie dziala z supla
-
Nie, korzystam z cloud.supla.org , aplikacja alexy odinstalowana i zainstalowana ponownie.
-
Może masz jakiś stary OS i nowa aplikacja Amazona się Ci nie instaluje ? Wrzuć jakieś zrzuty ekranu.
-
Android 14, aktualizacja zabezpieczeń z 5 sierpnia 2024
Apka alexy - wersja 2.2.589086.0
Problem mam już od dłuższego czasu, ale zostawiłem to w spokoju, a teraz po zakończeniu większości zmian w urządzeniach supla w domu, chciałbym to uruchomić. Nie mam już żadnego pomysłu, wywalenie apki nic nie zmienia.
Apka alexy - wersja 2.2.589086.0
Problem mam już od dłuższego czasu, ale zostawiłem to w spokoju, a teraz po zakończeniu większości zmian w urządzeniach supla w domu, chciałbym to uruchomić. Nie mam już żadnego pomysłu, wywalenie apki nic nie zmienia.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Sprawdziłem przed chwilą parowanie z kontem na serwerze svr13 i przeszło bez problemu.
iOS
Amazon Alexa v2.2.624164.0
Sugeruję wyczyścić pamięć podręczną Alexya oraz wszystkich przeglądarek jakie posiadasz.
iOS
Amazon Alexa v2.2.624164.0
Sugeruję wyczyścić pamięć podręczną Alexya oraz wszystkich przeglądarek jakie posiadasz.
-
Dzięki za naprowadzenie na temat przeglądarki. Okazuje się, że jako domyślną miałem Operę i niestety w niej parowanie nie przechodziło. Po usunięciu Opery, na Chrome poszło "od strzała".
Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam,
Piotr
Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam,
Piotr