W GG nie ma wsparcia dla tego modułu i raczej nie będzie, ostateczne stanowisko @krycha88
Osobiście ubolewam ale rozumiem argumentację kolegi niemniej podbiłem temat viewtopic.php?p=142212#p142212
W GG nie ma wsparcia dla tego modułu i raczej nie będzie, ostateczne stanowisko @krycha88
Jak to jest z tym pomiarem w DualR3? Jaki tam jest układ i czy pojawił się w GG? Nie bardzo śledziłem wątek.uchnast.michal wrote: ↑Fri Jan 20, 2023 4:51 pm
Osobiście ubolewam ale rozumiem argumentację kolegi niemniej podbiłem temat viewtopic.php?p=142212#p142212
Krystian ma lipę z czasem. Kilkakrotnie już z nim rozmawiałem na ten temat. Rozumie dlatego czekam cierpliwie aż pojawi się "ten" moment:)YoMan wrote: ↑Wed Aug 09, 2023 11:45 pmJak to jest z tym pomiarem w DualR3? Jaki tam jest układ i czy pojawił się w GG? Nie bardzo śledziłem wątek.uchnast.michal wrote: ↑Fri Jan 20, 2023 4:51 pm
uruchomiłes FlashDownload w opcji esp32? Wciskasz guzik podczas podania zasilania (w sensie trzymasz)? Dobrze przewodu rx i tx (nie odwrotnie)?Fanfictio wrote: ↑Mon Jun 17, 2024 3:53 pm Koledzy kupiłem takiego sonoffa i walczę żeby go przeprogramować. Jest to moje pierwsze urządzenie z którym coś chce powalczyć ale pókji co przegrywam.
Mam programator USB UART. Uruchamiam Flash download tool, przewody wlytowane w płytkę, wciskam przycisk na urządzeniu, podłączam programator do USB w lapku, daje Erase, a w konsoli wyskakują same kropki. Co robie nie tak? Sprawdzałem na dwóch różnych kompach (win 10 i Win 11). Samo urządzenie dodałem do ewelinka więc działa. Tylko dla czego nie mogę skasować zawartości?
Pobrałem inną wersję Flash Download Toola to w konsoli wyświetla się esp_sync_blocking.