Oled, lcd - co można i jak wyświetlić?

Pietras81
Posts: 1812
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

Gitman wrote: Sat May 04, 2024 1:43 pm No i tak są ustawione, termostat na pk3 i odbywa przyciski też na pk3 niestety na wszystkie funkcje związane z termostatem zero reakcji (ani zmniejszenie, zwiększanie, program, manual, itd....) nic nie działa. Jak dam przyciski do sterowania innymi przekaźnikami czyli pk1,2 lub 4 bez problemu włącza/wyłącza.
A jakie masz przyciski ??
https://pietras-81.aqi.eco/
Gitman
Posts: 512
Joined: Sat Nov 05, 2022 7:52 am
Location: Bielawa

Post

monostabilne i takie też są ustawione w konfiguracji
Gitman
Posts: 512
Joined: Sat Nov 05, 2022 7:52 am
Location: Bielawa

Post

Jakieś pomysły ?

Return to “Ogólna dyskusja”