Zaprojektuj grafikę na obudowę THW-01.

przygod

Moja druga propozycja:)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
krystian1507

kryczka wrote: Fri Oct 28, 2022 11:16 am
krystian1507 wrote: Fri Oct 28, 2022 8:57 am I kolejny załącznik
to tak jakby moja grafika, takich rzeczy się nie robi :x
Przepraszam nie przeglądałem forum wstecz ale masz racje prawie identyczne więc ukłony z mojej strony byłeś pierwszy z propozycją kropli z prawej strony i twoja grafika wyraża wszystko co jest potrzebne i zasługuje na miano wygranej moja grafika wygląda jak odbicie w takim razie która powstała z połączeniu poru grafik vektorowych z Internetu. Przepraszam jeszcze raz jeśli uznajesz że skopiowałem twoją grafikę.
Duch__

Ja tak samo mogę powiedzieć o użytkowniku przygod...
przygod

Duch__ wrote: Sat Oct 29, 2022 9:24 am Ja tak samo mogę powiedzieć o użytkowniku przygod...
Co masz na mysli?
Duch__

Twoja ostatnia koncepcja jest bardzo podobna do mojej.
myxhir

pzygmunt wrote: Fri Oct 21, 2022 6:08 pm To, że obecnie czujnik nie ma żadnego nadruku to chyba moja wina. Zasugerowałem, że z uwagi na to, że urządzenie może być zamontowane pod różnym kątem to nadruk, który ma orientację pionową lub poziomą może być problematyczny. Dlatego sugeruję aby propozycje uwzględniały to, że ktoś z uwagi na wyjście usb może montować THW pod różnym kątem.
To skoro bierzemy pod uwagę różny kat to może dekiel zewnętrzny powinien być obrotowy tak że jak ktoś zamontuje to do góry nogami to przekręca i zmienia sobie położenie dekielka i to rozwiązałoby problem bo tak to nie ma 100% pewności jak będzie zamontowane może być pod kątem 180 90 a nawet i 30 bo może komuś tak będzie wygodniej
myxhir

Duch__ wrote: Sat Oct 29, 2022 6:31 pm Twoja ostatnia koncepcja jest bardzo podobna do mojej.
Mogę powiedzieć to samo jak dałem koncepcje z nazwą urządzenia to już ktoś też taka dodał. Niestety ale do pewnego momentu mamy unikaty a potem już kopie
mdi87

Mój projekt ma patent i nikt nie podrabia :D
Albo jest tak kitowy :mrgreen:
przygod

Duch__ wrote: Sat Oct 29, 2022 6:31 pm Twoja ostatnia koncepcja jest bardzo podobna do mojej.
Uff, już myślałem że masz na myśli że jesteś autorem logotypów supli/zamela i ikon z apki których użyłem.
Jak teraz patrze to zaś Twoja jest podobna do wcześniejszej mojej:-) No i fajnie bo w moim odczuciu to wszystko powinno być zgodne z kolorystyka projektu i grafikami z aplikacji. Także więcej luzu i powodzenia:-)
Ja i tak najchętniej bym kupił kolejny z planowanych czujników w wersji z grafiką która była prezentowana na targach. Liczę że taka wersja pojawi się w dystrybucji, bo w przypadku wieszania na ścianie kierunek patrzenia będzie jeden (i to mi w zupełności wystarczy).
ps.
Być może te zgłoszenia powinny być w wiadomościach prywatnych/ na email? Bo jak mam udowodnić że moją inspiracją i źródłem były materiały zamela , głównie jedna z nowych naklejek?:-)
krystian1507

Następne propozycje
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “ZAMEL THW-01”