Zaprojektuj grafikę na obudowę THW-01.
-
Moja druga propozycja:)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Przepraszam nie przeglądałem forum wstecz ale masz racje prawie identyczne więc ukłony z mojej strony byłeś pierwszy z propozycją kropli z prawej strony i twoja grafika wyraża wszystko co jest potrzebne i zasługuje na miano wygranej moja grafika wygląda jak odbicie w takim razie która powstała z połączeniu poru grafik vektorowych z Internetu. Przepraszam jeszcze raz jeśli uznajesz że skopiowałem twoją grafikę.
-
Ja tak samo mogę powiedzieć o użytkowniku przygod...
-
Twoja ostatnia koncepcja jest bardzo podobna do mojej.
-
To skoro bierzemy pod uwagę różny kat to może dekiel zewnętrzny powinien być obrotowy tak że jak ktoś zamontuje to do góry nogami to przekręca i zmienia sobie położenie dekielka i to rozwiązałoby problem bo tak to nie ma 100% pewności jak będzie zamontowane może być pod kątem 180 90 a nawet i 30 bo może komuś tak będzie wygodniejpzygmunt wrote: Fri Oct 21, 2022 6:08 pm To, że obecnie czujnik nie ma żadnego nadruku to chyba moja wina. Zasugerowałem, że z uwagi na to, że urządzenie może być zamontowane pod różnym kątem to nadruk, który ma orientację pionową lub poziomą może być problematyczny. Dlatego sugeruję aby propozycje uwzględniały to, że ktoś z uwagi na wyjście usb może montować THW pod różnym kątem.
-
Mogę powiedzieć to samo jak dałem koncepcje z nazwą urządzenia to już ktoś też taka dodał. Niestety ale do pewnego momentu mamy unikaty a potem już kopie
-
Mój projekt ma patent i nikt nie podrabia
Albo jest tak kitowy

Albo jest tak kitowy

-
Uff, już myślałem że masz na myśli że jesteś autorem logotypów supli/zamela i ikon z apki których użyłem.
Jak teraz patrze to zaś Twoja jest podobna do wcześniejszej mojej:-) No i fajnie bo w moim odczuciu to wszystko powinno być zgodne z kolorystyka projektu i grafikami z aplikacji. Także więcej luzu i powodzenia:-)
Ja i tak najchętniej bym kupił kolejny z planowanych czujników w wersji z grafiką która była prezentowana na targach. Liczę że taka wersja pojawi się w dystrybucji, bo w przypadku wieszania na ścianie kierunek patrzenia będzie jeden (i to mi w zupełności wystarczy).
ps.
Być może te zgłoszenia powinny być w wiadomościach prywatnych/ na email? Bo jak mam udowodnić że moją inspiracją i źródłem były materiały zamela , głównie jedna z nowych naklejek?:-)
-
Następne propozycje
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.