Problem z ROW 04m! POMOCY!

User avatar
pzygmunt
Posts: 18615
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

To dlatego, że usunąłeś i zmieniło się id. Spróbuj teraz.
Pezetka
Posts: 42
Joined: Sun Nov 06, 2022 4:22 pm

Post

oprogramowanie załadowane ale problem nie zniknął, dalej problem z 3 kanałem no i nie łapie wifi( chyba, że nie jestem w stanie tego ogarnąć). W konfiguracji recznej znika hasło do wifi i po save dalej jest problem a hasło się nie zapisuje. I tak to nie istotne bo problem z 3 kanałem dalej jest.
User avatar
pzygmunt
Posts: 18615
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Co jest w LASt STATE ? Musisz włączyć rejestrację i usunąć urządzenie po downgrade.
Pezetka
Posts: 42
Joined: Sun Nov 06, 2022 4:22 pm

Post

LAST STATE: WiFi - Connecting...,Channel conflict!,WiFi - Connecting...,Channel conflict!,WiFi - Connecting...,Channel conflict!,WiFi - Connecting...,Channel conflict!,WiFi - Connecting...,Channel conflict!,WiFi - Connecting...,Channel conflict!,WiFi - Connecting...,Channel conflict!,WiFi - Connecting...,Chann
Pezetka
Posts: 42
Joined: Sun Nov 06, 2022 4:22 pm

Post

ale na przycisku z reki problem dalej ten sam, wszystkie kanały ok, chanel 3 chu....
User avatar
pzygmunt
Posts: 18615
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

No to musimy zreprodukować jakoś problem u siebie.
"Channel conflict" oznacza, że nie usunąłeś ROW z cloud-a.
Pezetka
Posts: 42
Joined: Sun Nov 06, 2022 4:22 pm

Post

cloudzie nie mam tego modułu, od jego usunięcia zacząłem tak jak mnie prowadziliście
User avatar
pzygmunt
Posts: 18615
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Musi być jeśli pokazuje konflikt kanałów.
Pezetka
Posts: 42
Joined: Sun Nov 06, 2022 4:22 pm

Post

ja w cloudzie niewidzę , w apce z resztą też. Możemy wrócić do poprzedniego stanu czy wytarczy w cloudzie aktywaować i samoczynnie się zaktualizuje?. Pytam bo nie mogę światła wyłączyć na chanel 3 a przynajmniej z apki będę mogł wyłączyć lub załączyć
User avatar
pzygmunt
Posts: 18615
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Musi się najpierw w cloud pokazać. Ustaw jeszcze raz nazwę wifi i hasło z poziomu 192.168.4.1

Return to “ZAMEL ROW-04m”