∞SUPLA nowa wersja alternatywnej apki na Androida
-
Nie wiem Inne obowiązki zabierają mi czas i miesiąc za miesiącem schodzi
SOP 2023
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
SOP 2024
-
a czy jest możliwość obsługi termostatu? @lesny8 twoja apka najbardziej przypadła mi do gustu...
-
Sam jej jeszcze używam i nie tylko ja ale niestety nie wprowadzam w niej już od ponad roku, żadnych zmian. Dlatego też brakuje jej obsługi termostatów.
@mipolansk wprowadza tyle zmian w kodzie apki, że to już nie jest ta sama apka co kiedyś
@mipolansk wprowadza tyle zmian w kodzie apki, że to już nie jest ta sama apka co kiedyś
Napisz co dokładnie Ci w niej przypadło do gustu, to może spróbuję odtworzyć to na bazie aktualnego kodu źródłowego apki i zrobię PR do oficjalnej wersji
SOP 2023
SOP 2024
SOP 2024
-
@lesny8 Najlepsze w twojej apce to tryb auto z szybkim dostępem do kanału bramowego
-
Mi również tego brakuje w oficjalnej wersji.djalex wrote: Fri Oct 25, 2024 12:53 pm @lesny8 Najlepsze w twojej apce to tryb auto z szybkim dostępem do kanału bramowego
Last edited by Patryk on Fri Oct 25, 2024 1:57 pm, edited 1 time in total.
-
A to tego to ja też nagminnie używam
SOP 2023
SOP 2024
SOP 2024
-
A może pokusiłbyś się i zrobił apke z zupełnie innym sterowaniem - mam na myśli układ kafelkowy? Już parę razy o tym wspominałem na forum ale niestety ta propozycja odbija się od ścian. Wtedy by można utworzyć np kafelek "Ulubione" z najczęściej używanymi kanałami, nie tylko bramkowym. Nie znam się na tym i pytanie czy to dużo roboty....lesny8 wrote: Fri Oct 25, 2024 12:20 pm Sam jej jeszcze używam i nie tylko ja ale niestety nie wprowadzam w niej już od ponad roku, żadnych zmian.
-
Kafelki ogólnie "są w planach". Prawdodpobnie to jedyne sensowne rozwiązanie na tablety i układ poziomy w telefonach.djalex wrote: Fri Oct 25, 2024 2:20 pmA może pokusiłbyś się i zrobił apke z zupełnie innym sterowaniem - mam na myśli układ kafelkowy? Już parę razy o tym wspominałem na forum ale niestety ta propozycja odbija się od ścian. Wtedy by można utworzyć np kafelek "Ulubione" z najczęściej używanymi kanałami, nie tylko bramkowym. Nie znam się na tym i pytanie czy to dużo roboty....lesny8 wrote: Fri Oct 25, 2024 12:20 pm Sam jej jeszcze używam i nie tylko ja ale niestety nie wprowadzam w niej już od ponad roku, żadnych zmian.
Natomiast ogólnie moim zdaniem ciężko jest taką apkę utrzymać na boku, bo trzeba ją regularnie aktualizować, a zmian w apce bazowej jest sporo. Także najsensowniej jest robić jakieś propozycje i dodawać PR do głównego repozytorium. Wtedy wszyscy mogą korzystać z nowych funkcji. Oczywiście pozostaje kwestia uzgodnienia tego typu zmian, bo propozycja musi iść w kierunku zgodnym z tym jak jest rozwijana apka ogólnie. No i jeszcze zostaje kwestia iOS.
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?