"Zaślepka" dorobiona.
.
Uchwyt na szynę DIN (TH-35) dla obudów dopuszkowych ZAMEL.
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
W czym projektujesz modele 3D
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
-
W Tinkercad - https://www.tinkercad.com
Mam też Fusion 360 ale nie znalazłem jeszcze czasu, żeby bardziej go rozgryźć ponieważ na razie to co potrzebuję jestem w stanie ogarnąć choć lekko kombinując właśnie w Tinkercad.
A to co właśnie niedawno wyszło z drukarki. Chciałem zobaczyć jak to będzie wyglądało z tą "zaślepką - maskownicą". Zostanie to poddane małej poprawce "zaślepkę - maskownicę" wysunę jeszcze ze 2-3 mm do przodu i opuszczę około 0,5mm.
Nie wiem czy jednak nie lepiej zastosować uniwersalną maskownicę zakrywającą otwór. Co o tym myślicie?
.
Mam też Fusion 360 ale nie znalazłem jeszcze czasu, żeby bardziej go rozgryźć ponieważ na razie to co potrzebuję jestem w stanie ogarnąć choć lekko kombinując właśnie w Tinkercad.
A to co właśnie niedawno wyszło z drukarki. Chciałem zobaczyć jak to będzie wyglądało z tą "zaślepką - maskownicą". Zostanie to poddane małej poprawce "zaślepkę - maskownicę" wysunę jeszcze ze 2-3 mm do przodu i opuszczę około 0,5mm.
Nie wiem czy jednak nie lepiej zastosować uniwersalną maskownicę zakrywającą otwór. Co o tym myślicie?
.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
W związku, że nie mogłem się zdecydować, a wy mi nie pomogliście w podjęciu decyzji
Przygotowałem wersję z maskownicą i bez.
Klips jest taki sam dla wszystkich modeli (jest to ta wersja z poprawką blokady)
. .
Uchwyty
Przygotowałem wersję z maskownicą i bez.
Klips jest taki sam dla wszystkich modeli (jest to ta wersja z poprawką blokady)
. .
Uchwyty
-
A tu wcześniejsza wersja z poprawionym klipsem aby wszystko w jednym miejscu było.
. .
Uchwyty
. .
Uchwyty
-
Mam i Ja. Muszę przyznać, że prezentuje się niebywale estetycznie. Kawał dobrej roboty . Jestem pod wrażeniem.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
-
Kapitalne - coś pięknego Kawał dobrej roboty
A może w wersji z maskownicą można by na froncie umieścić jakieś logo supli, albo symbol zainstalowanych modułów? Tak aby od razu po otwarciu drzwiczek było wiadomo z czym mamy do czynienia?
PS Do jakich modułów Zamela pasuje ten uchwyt?
A może w wersji z maskownicą można by na froncie umieścić jakieś logo supli, albo symbol zainstalowanych modułów? Tak aby od razu po otwarciu drzwiczek było wiadomo z czym mamy do czynienia?
-
Ten uchwyt ze zdjęcia pasuje do mROW-02 oraz mSRW-01pablo5 wrote: Thu Jan 12, 2023 11:45 am Kapitalne - coś pięknego Kawał dobrej roboty
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
ul. Zielona 27
-
Gdzie można kupić taki uchwyt bo potrzebuje SBW zamontować na szynie.
-
Mogę Tobie wydrukować taki uchwytpiotrek-0909 wrote: Wed Oct 30, 2024 7:19 am Gdzie można kupić taki uchwyt bo potrzebuje SBW zamontować na szynie.