sonoff bez napięciowy

User avatar
lukfud
Posts: 2119
Joined: Thu Nov 23, 2017 11:33 pm
Location: Warszawa

Post

csharnas wrote: Sun Jan 15, 2023 9:50 am Posiadam najnowszy soft 3.5.1 i nadal nic
basic r2 nie ma DIY, przez sieć go nie przeprogramujesz.
https://www.facebook.com/groups/supladiy/
csharnas
Posts: 138
Joined: Tue Jan 10, 2023 9:49 am

Post

ok udało mi sie wgrać soft supli teraz pytanie czy mogę przerobić jakoś sonoffa na dwa kanały ?
Pietras81
Posts: 1863
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

csharnas wrote: Thu Jan 19, 2023 3:56 pm ok udało mi sie wgrać soft supli teraz pytanie czy mogę przerobić jakoś sonoffa na dwa kanały ?
Jak bardzo chcesz możesz dołożyć moduł 1 przekaźnikowy pod jakiś wolny pin.
Ale czy to ma sens w dobie tych modulów z Chin na dowolna ilość przekaźników odpowiedz sobie sam.
https://pietras-81.aqi.eco/
Arek.kandula
Posts: 393
Joined: Mon Dec 24, 2018 8:52 am

Post

lukfud wrote: Sun Jan 15, 2023 9:57 am
csharnas wrote: Sun Jan 15, 2023 9:50 am Posiadam najnowszy soft 3.5.1 i nadal nic
basic r2 nie ma DIY, przez sieć go nie przeprogramujesz.
A czy sonoff sv przez sieć idzie wgrać nowszy soft?
User avatar
uchnast.michal
Posts: 1100
Joined: Tue Jun 04, 2019 11:37 am

Post

Arek.kandula wrote: Fri Jan 20, 2023 4:43 pm
lukfud wrote: Sun Jan 15, 2023 9:57 am
csharnas wrote: Sun Jan 15, 2023 9:50 am Posiadam najnowszy soft 3.5.1 i nadal nic
basic r2 nie ma DIY, przez sieć go nie przeprogramujesz.
A czy sonoff sv przez sieć idzie wgrać nowszy soft?
Też niestety nie. Sonoff mini tak. Jeżeli chcesz 2 kanały to Zamel ROW02, zgrabny moduł. Alternatywa, nieco większa to sonoff r3 lite, ale programator niezbędny:(
e-talking............
Byłem tam - Supla Offline Party 2023

Return to “Sonoff Basic”