v23.04 - zapraszamy do testów

klew

kurus wrote: Tue Apr 25, 2023 8:36 am U mnie od początku tej bety sa problemy z grupami, bo zakładka ładowała sie z początku bardzo wolno (we wczesniejszych postach jest nagranie) a teraz niema w ogóle, mam sceny nie mam grup :roll:
A masz jakiś inny telefon, na którym możesz to spróbować?
Ewentualmnie możesz też spróbować usunąć konto i dodać je jeszcze raz do aplikacji.
kurus

klew wrote: Tue Apr 25, 2023 9:00 am
kurus wrote: Tue Apr 25, 2023 8:36 am U mnie od początku tej bety sa problemy z grupami, bo zakładka ładowała sie z początku bardzo wolno (we wczesniejszych postach jest nagranie) a teraz niema w ogóle, mam sceny nie mam grup :roll:
A masz jakiś inny telefon, na którym możesz to spróbować?
Ewentualmnie możesz też spróbować usunąć konto i dodać je jeszcze raz do aplikacji.
Telefon narzeczonej choć u niej nie eksperymentuje tak, ale może da się namówić :D
Sprawdzę wieczorem z nowym kontem tez u mnie.
klew

kurus wrote: Tue Apr 25, 2023 9:04 am Telefon narzeczonej choć u niej nie eksperymentuje tak, ale może da się namówić :D
Sprawdzę wieczorem z nowym kontem tez u mnie.
Możesz się wstrzymać z usuwaniem konta. mipolansk trafił na jeden trop i to prawdopodobnie rozwiąże problem. Także czekaj na kolejną wersję builda testowego.
mipolansk

Nowa wersja poszła, czekam na update, z nadzieją, że problem rozwiązany :)
LukaszH

mipolansk wrote: Tue Apr 25, 2023 4:45 pm
Nowa wersja poszła, czekam na update, z nadzieją, że problem rozwiązany :)
Akurat przeczytałem posty i faktycznie nie widziałem grup, a po aktualizacji widzę ale pierwszy raz na czerwono jak by były offline. Sprawdziłem czy na androidzie też tak jest ale tam ładnie wszystko działa. Dodatkowo jakoś wcześniej nie widziałem problemu z grupami aż do ostatnich 2 poprawek :)
Dodatkowo po ostatniej poprawce rozjechały się lokacje, a w ustawieniach jak chciałem to ułożyć wszystko mam podwójnie
pzygmunt

Kolejny build (128) poleciał do testflight. Powinien być dostępny za 1-2 dni.
kurus

Panowie dziękuje za update, właśnie zaktualizowałem do 128 i mam jak kolega wyżej, grupy na czerwono.

Edit: wywaliło mi aplikacje po próbie wejścia w statystyki mew, po tym aplikacja przestała działać nie chce w ogóle się połączyć teraz tylko, zielone tło i łączenie :(
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
przygod

W nowej wersji testowej coś powariowały lokalizacje?
Moje zmieniły zadaną wcześniej kolejność, a po wejściu w ustawienia każda jest po dwa razy?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pzygmunt

kurus wrote: Tue Apr 25, 2023 7:42 pm Panowie dziękuje za update, właśnie zaktualizowałem do 128 i mam jak kolega wyżej, grupy na czerwono.

Edit: wywaliło mi aplikacje po próbie wejścia w statystyki mew, po tym aplikacja przestała działać nie chce w ogóle się połączyć teraz tylko, zielone tło i łączenie :(
Z której wersji podnosiłeś do build-a 128 ?
pzygmunt

przygod wrote: Tue Apr 25, 2023 8:17 pm W nowej wersji testowej coś powariowały lokalizacje?
Moje zmieniły zadaną wcześniej kolejność, a po wejściu w ustawienia każda jest po dwa razy?
Który build masz zainstlowany? W TestFlight powinieneś widzieć numer w nawiasie.

Return to “iOS”