v23.04 - zapraszamy do testów

przygod

pzygmunt wrote: Tue Apr 25, 2023 8:25 pm
przygod wrote: Tue Apr 25, 2023 8:17 pm W nowej wersji testowej coś powariowały lokalizacje?
Moje zmieniły zadaną wcześniej kolejność, a po wejściu w ustawienia każda jest po dwa razy?
Który build masz zainstlowany? W TestFlight powinieneś widzieć numer w nawiasie.
128
artur_n

pzygmunt wrote: Tue Apr 25, 2023 8:25 pm
przygod wrote: Tue Apr 25, 2023 8:17 pm W nowej wersji testowej coś powariowały lokalizacje?
Moje zmieniły zadaną wcześniej kolejność, a po wejściu w ustawienia każda jest po dwa razy?
Który build masz zainstlowany? W TestFlight powinieneś widzieć numer w nawiasie.
Mam to samo na 128.
kurus

pzygmunt wrote: Tue Apr 25, 2023 8:24 pm
kurus wrote: Tue Apr 25, 2023 7:42 pm Panowie dziękuje za update, właśnie zaktualizowałem do 128 i mam jak kolega wyżej, grupy na czerwono.

Edit: wywaliło mi aplikacje po próbie wejścia w statystyki mew, po tym aplikacja przestała działać nie chce w ogóle się połączyć teraz tylko, zielone tło i łączenie :(
Z której wersji podnosiłeś do build-a 128 ?
Z 127, próbowałem wrócić do starszych wersji i niestety efekt ten sam, łączenie.. musiałem wrócić do oficjalnej
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pzygmunt

Ubicie i uruchomienie nie pomagało ? Spróbuj jeszcze raz zainstalować tą z TestFlight.
LukaszH

Dodam że na wersji 128, też wywaliło mi dodatkowo aplikację na MEW-01 ale, po resecie apki, musiałem ponownie dodać użytkownika (zalogować się) i teraz działa i mogę wszystko przeglądać. Nadal mam podwójne lokacje.
Jeszcze tak przy okazji, na liczniku energii (MEW) nie pamięta na czy zostawiłem wykres i zawsze wraca do minuty i czas 24h. Inne kanały pomiarowe pamiętają ostatnie ustawienie przeglądania i to nawet indywidualnie dla kanału. Jeśli jest opcja aby, kanał pomiarowy energii (MEW) też, pamiętał ostatnie ustawienia przeglądania to, było by fajnie :)
kurus

pzygmunt wrote: Tue Apr 25, 2023 9:32 pm Ubicie i uruchomienie nie pomagało ? Spróbuj jeszcze raz zainstalować tą z TestFlight.
Po ponownej instalacji jest ok, aplikacja działa, grupy na czerwono, a lokalizacje mam potrójne teraz :o
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mipolansk

Możliwe, że osoby, które mają te lokalizacje powielone, zakładają ten sam profil w aplikacji podwójnie/potrójnie?
Udało mi się doprowadzić do tych samych problemów (podwójne lokalizacje, grupy offline) zakładając dwa razy profil z tym samym adresem email. Wcześniej jeszcze nie próbował takiej konfiguracji. Postaram się rozwiązać te problemy tylko czy faktycznie to jest ich źródło?
przygod

mipolansk wrote: Wed Apr 26, 2023 6:03 am Możliwe, że osoby, które mają te lokalizacje powielone, zakładają ten sam profil w aplikacji podwójnie/potrójnie?
Udało mi się doprowadzić do tych samych problemów (podwójne lokalizacje, grupy offline) zakładając dwa razy profil z tym samym adresem email. Wcześniej jeszcze nie próbował takiej konfiguracji. Postaram się rozwiązać te problemy tylko czy faktycznie to jest ich źródło?
Masz na myśli zakładanie profili w tych nowych wersjach testowych? Ja nic takiego nie robiłem.
mipolansk

przygod wrote: Wed Apr 26, 2023 6:40 am Masz na myśli zakładanie profili w tych nowych wersjach testowych? Ja nic takiego nie robiłem.
Nie chodzi mi o to, że te profile musiały być założone w tych testowych wersjach, mogły być już wcześniej założone. Chodzi tylko o to czy dany profil był podwojony, ale w sumie dochodzę do wniosku, że nawet bez tego mogły się te lokalizacje zduplikować.
pzygmunt

Build 129 wrzucony do testflight.

Return to “iOS”