128pzygmunt wrote: Tue Apr 25, 2023 8:25 pmKtóry build masz zainstlowany? W TestFlight powinieneś widzieć numer w nawiasie.przygod wrote: Tue Apr 25, 2023 8:17 pm W nowej wersji testowej coś powariowały lokalizacje?
Moje zmieniły zadaną wcześniej kolejność, a po wejściu w ustawienia każda jest po dwa razy?
v23.04 - zapraszamy do testów
-
-
Mam to samo na 128.pzygmunt wrote: Tue Apr 25, 2023 8:25 pmKtóry build masz zainstlowany? W TestFlight powinieneś widzieć numer w nawiasie.przygod wrote: Tue Apr 25, 2023 8:17 pm W nowej wersji testowej coś powariowały lokalizacje?
Moje zmieniły zadaną wcześniej kolejność, a po wejściu w ustawienia każda jest po dwa razy?
-
Z 127, próbowałem wrócić do starszych wersji i niestety efekt ten sam, łączenie.. musiałem wrócić do oficjalnejpzygmunt wrote: Tue Apr 25, 2023 8:24 pmZ której wersji podnosiłeś do build-a 128 ?kurus wrote: Tue Apr 25, 2023 7:42 pm Panowie dziękuje za update, właśnie zaktualizowałem do 128 i mam jak kolega wyżej, grupy na czerwono.
Edit: wywaliło mi aplikacje po próbie wejścia w statystyki mew, po tym aplikacja przestała działać nie chce w ogóle się połączyć teraz tylko, zielone tło i łączenie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Ubicie i uruchomienie nie pomagało ? Spróbuj jeszcze raz zainstalować tą z TestFlight.
-
Dodam że na wersji 128, też wywaliło mi dodatkowo aplikację na MEW-01 ale, po resecie apki, musiałem ponownie dodać użytkownika (zalogować się) i teraz działa i mogę wszystko przeglądać. Nadal mam podwójne lokacje.
Jeszcze tak przy okazji, na liczniku energii (MEW) nie pamięta na czy zostawiłem wykres i zawsze wraca do minuty i czas 24h. Inne kanały pomiarowe pamiętają ostatnie ustawienie przeglądania i to nawet indywidualnie dla kanału. Jeśli jest opcja aby, kanał pomiarowy energii (MEW) też, pamiętał ostatnie ustawienia przeglądania to, było by fajnie
Jeszcze tak przy okazji, na liczniku energii (MEW) nie pamięta na czy zostawiłem wykres i zawsze wraca do minuty i czas 24h. Inne kanały pomiarowe pamiętają ostatnie ustawienie przeglądania i to nawet indywidualnie dla kanału. Jeśli jest opcja aby, kanał pomiarowy energii (MEW) też, pamiętał ostatnie ustawienia przeglądania to, było by fajnie
-
Po ponownej instalacji jest ok, aplikacja działa, grupy na czerwono, a lokalizacje mam potrójne terazpzygmunt wrote: Tue Apr 25, 2023 9:32 pm Ubicie i uruchomienie nie pomagało ? Spróbuj jeszcze raz zainstalować tą z TestFlight.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Możliwe, że osoby, które mają te lokalizacje powielone, zakładają ten sam profil w aplikacji podwójnie/potrójnie?
Udało mi się doprowadzić do tych samych problemów (podwójne lokalizacje, grupy offline) zakładając dwa razy profil z tym samym adresem email. Wcześniej jeszcze nie próbował takiej konfiguracji. Postaram się rozwiązać te problemy tylko czy faktycznie to jest ich źródło?
Udało mi się doprowadzić do tych samych problemów (podwójne lokalizacje, grupy offline) zakładając dwa razy profil z tym samym adresem email. Wcześniej jeszcze nie próbował takiej konfiguracji. Postaram się rozwiązać te problemy tylko czy faktycznie to jest ich źródło?
-
Masz na myśli zakładanie profili w tych nowych wersjach testowych? Ja nic takiego nie robiłem.mipolansk wrote: Wed Apr 26, 2023 6:03 am Możliwe, że osoby, które mają te lokalizacje powielone, zakładają ten sam profil w aplikacji podwójnie/potrójnie?
-
Nie chodzi mi o to, że te profile musiały być założone w tych testowych wersjach, mogły być już wcześniej założone. Chodzi tylko o to czy dany profil był podwojony, ale w sumie dochodzę do wniosku, że nawet bez tego mogły się te lokalizacje zduplikować.przygod wrote: Wed Apr 26, 2023 6:40 am Masz na myśli zakładanie profili w tych nowych wersjach testowych? Ja nic takiego nie robiłem.
-
Build 129 wrzucony do testflight.