- lokalizacje juz nie są zdublowane
- wykresy dla mew i temp pamiętają ustawiona skale
- grupy działają teraz (jedynie co to mam wrażenie nadal ze po pierwszym wejściu w grupy ich zakładka uruchamia się z opóźnieniem)
- lokalizacje juz nie są zdublowane
Nie wiem czy w tej wersji, ale przyjrzę się tym punktom.LukaszH wrote: Wed Apr 26, 2023 5:52 pm Może dwa tematy zapytam w kwestii wyglądu:
1. Ustawienia wysokości kanału może mogła by też reagować na wielkość belki lokalizacji ?
2. Czas odliczania sceny przy ustawieniu najmniejszej wysokości kanału jest strasznie małe (na androidzie jest trochę większe) - myślę że fajna funkcja i można by trochę powiększyć ?
Na to jest przewidziany osobny detailview.LukaszH wrote: Wed Apr 26, 2023 5:52 pm Przy tej okazji skoro jest funkcja odliczania dla sceny to może da się dodać także odliczanie do kanału włącznika schodowego ? Mam kilka świateł ale tego kanału używam do podlewania (zraszacze, pompa) i bym widział kiedy zakończy się cykl - tego mi brakuje, a widzę że to jest możliwe :p
Sprawdzałem to u siebie i nie udaje mi się tego potwierdzić, czy ktoś jeszcze ma taki problem?kurus wrote: Fri Apr 28, 2023 5:44 am Znalazłem chyba błąd: jak zmienimy nazwę kanału poprzez przytrzymanie i edycje to po zatwierdzeniu nie widzimy nowej wprowadzonej nazwy, a dopiero jak przeskrolujemy apke, to pojawia się nowa nazwa wcześniej wprowadzona.
Tu nagranie:mipolansk wrote: Fri Apr 28, 2023 10:46 amSprawdzałem to u siebie i nie udaje mi się tego potwierdzić, czy ktoś jeszcze ma taki problem?kurus wrote: Fri Apr 28, 2023 5:44 am Znalazłem chyba błąd: jak zmienimy nazwę kanału poprzez przytrzymanie i edycje to po zatwierdzeniu nie widzimy nowej wprowadzonej nazwy, a dopiero jak przeskrolujemy apke, to pojawia się nowa nazwa wcześniej wprowadzona.