Zakładki czy zakładka pusta? Masz w cloud ustawione jakieś sceny?niss1 wrote: Sat Apr 29, 2023 9:08 pm U mnie nie widać scen.
iPhone 11 iOS 16.1.1
Poza tym tez działa płynniej
v23.04 - zapraszamy do testów
-
-
Jeszcze jedna fajna rzecz została poprawiona - nie zawiesza mi aplikacji jak przechodzi między wi-fi, a LTE. Także wszystko działa jak należy i dołożono wibrację przy przenoszeniu kanałów/zmianie nazwy
Jedynie co to można myśleć w przyszłości, tylko o jakiś usprawnieniach jak odliczanie przy kanale „włącznika schodowego”, powiększeniu tego licznika i reagowaniu na belki lokacji jak się zmienia wielkość kanałów.
Mocno męczyłem różne funkcje i rzeczy jakie zgłaszałem w poprzednich wersjach i nie widzę żadnych problemów - super robota - dzięki

Mocno męczyłem różne funkcje i rzeczy jakie zgłaszałem w poprzednich wersjach i nie widzę żadnych problemów - super robota - dzięki

-
Ok ale dalej zauważam jeden błąd - zmiana nazwy kanału bezpośrednio w aplikacji. często zmienia się nazwa całkiem innego kanału niż ten, którego nazwę do zmiany przytrzymaliśmy 

-
Ogólnie aplikacja znów ożyła
. Musiałem jednak przeinstalować aplikacje bo nie zawsze się wyświetlała grupa kanałów - teraz jest prawidłowo . No i całe popołudnie z Suplą bawię się scenami - fajnie to działa 
-
Mam dwa konta i na pierwszym jest Ok a na drugim nie mogę zmienić nazwy kanału bezpośrednio w aplikacji.
Tzn nie mogę się zalogować - wyskakuje że podaje błędne hasło.
Tzn nie mogę się zalogować - wyskakuje że podaje błędne hasło.
-
Jedyne moje zastrzeżenie, to dalej przy próbie zmiany nazwy kanału z poziomu aplikacji, wszystko wariuje i randomowo chce zmieniac nazwy.
Mam np.
kanał 1
kanał 2
kanał 3
kanał 4
kanał 5
kanał 6
chcę zmienić nazwę np. kanału 4, dotykam go i wyświetla mi do zmiany kanał 2 albo jakiś inny..
Mam np.
kanał 1
kanał 2
kanał 3
kanał 4
kanał 5
kanał 6
chcę zmienić nazwę np. kanału 4, dotykam go i wyświetla mi do zmiany kanał 2 albo jakiś inny..
-
Temat zmiany nazwy mam na liście, przyjrzę mu się w kolejnej wersji. Tym bardziej, że będę dodawał też możliwość zmiany nazwy grupy.
-
Pojawia mi się po mału ponownie temat opóźnienia w wyświetlaniu stanu kanałów lub czujników. Jest już na poziomie ponad sekundy i mam wrażenie że z każdym dniem o kilka ms rośnie ten lag. Pewnie tak jak to już poprzednio może pomóc przeinstalowanie aplikacji, ale na ten moment nie będę jeszcze tego robić aby dalej obserwować sytuację