v23.04 - zapraszamy do testów

kurus
Posts: 1098
Joined: Wed Jan 15, 2020 8:17 pm

Post

niss1 wrote: Sat Apr 29, 2023 9:08 pm U mnie nie widać scen.

iPhone 11 iOS 16.1.1
Poza tym tez działa płynniej
Zakładki czy zakładka pusta? Masz w cloud ustawione jakieś sceny?
User avatar
pzygmunt
Posts: 18632
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

niss1 wrote: Sat Apr 29, 2023 9:08 pm U mnie nie widać scen.

iPhone 11 iOS 16.1.1
Poza tym tez działa płynniej
Spróbuj usunąć profil i dodać go ponownie.
LukaszH
Posts: 653
Joined: Sat Dec 14, 2019 11:49 pm

Post

Jeszcze jedna fajna rzecz została poprawiona - nie zawiesza mi aplikacji jak przechodzi między wi-fi, a LTE. Także wszystko działa jak należy i dołożono wibrację przy przenoszeniu kanałów/zmianie nazwy :) Jedynie co to można myśleć w przyszłości, tylko o jakiś usprawnieniach jak odliczanie przy kanale „włącznika schodowego”, powiększeniu tego licznika i reagowaniu na belki lokacji jak się zmienia wielkość kanałów.

Mocno męczyłem różne funkcje i rzeczy jakie zgłaszałem w poprzednich wersjach i nie widzę żadnych problemów - super robota - dzięki :D
niss1
Posts: 33
Joined: Sat Dec 23, 2017 11:36 am

Post

Pomogło zainstalowanie jeszcze raz aplikacji 😀
Albert
Posts: 584
Joined: Fri Jan 04, 2019 8:32 pm
Location: Chełm

Post

Ok ale dalej zauważam jeden błąd - zmiana nazwy kanału bezpośrednio w aplikacji. często zmienia się nazwa całkiem innego kanału niż ten, którego nazwę do zmiany przytrzymaliśmy ;)
LukiSpajder
Posts: 298
Joined: Tue Aug 18, 2020 2:22 pm

Post

Ogólnie aplikacja znów ożyła 😁. Musiałem jednak przeinstalować aplikacje bo nie zawsze się wyświetlała grupa kanałów - teraz jest prawidłowo . No i całe popołudnie z Suplą bawię się scenami - fajnie to działa 😁
niss1
Posts: 33
Joined: Sat Dec 23, 2017 11:36 am

Post

Mam dwa konta i na pierwszym jest Ok a na drugim nie mogę zmienić nazwy kanału bezpośrednio w aplikacji.
Tzn nie mogę się zalogować - wyskakuje że podaje błędne hasło.
Albert
Posts: 584
Joined: Fri Jan 04, 2019 8:32 pm
Location: Chełm

Post

Jedyne moje zastrzeżenie, to dalej przy próbie zmiany nazwy kanału z poziomu aplikacji, wszystko wariuje i randomowo chce zmieniac nazwy.

Mam np.
kanał 1
kanał 2
kanał 3
kanał 4
kanał 5
kanał 6

chcę zmienić nazwę np. kanału 4, dotykam go i wyświetla mi do zmiany kanał 2 albo jakiś inny..
mipolansk
Posts: 295
Joined: Fri Dec 11, 2020 8:40 pm

Post

Temat zmiany nazwy mam na liście, przyjrzę mu się w kolejnej wersji. Tym bardziej, że będę dodawał też możliwość zmiany nazwy grupy.
LukaszH
Posts: 653
Joined: Sat Dec 14, 2019 11:49 pm

Post

Pojawia mi się po mału ponownie temat opóźnienia w wyświetlaniu stanu kanałów lub czujników. Jest już na poziomie ponad sekundy i mam wrażenie że z każdym dniem o kilka ms rośnie ten lag. Pewnie tak jak to już poprzednio może pomóc przeinstalowanie aplikacji, ale na ten moment nie będę jeszcze tego robić aby dalej obserwować sytuację

Return to “iOS”