v23.04 - zapraszamy do testów

kurus

niss1 wrote: Sat Apr 29, 2023 9:08 pm U mnie nie widać scen.

iPhone 11 iOS 16.1.1
Poza tym tez działa płynniej
Zakładki czy zakładka pusta? Masz w cloud ustawione jakieś sceny?
pzygmunt

niss1 wrote: Sat Apr 29, 2023 9:08 pm U mnie nie widać scen.

iPhone 11 iOS 16.1.1
Poza tym tez działa płynniej
Spróbuj usunąć profil i dodać go ponownie.
LukaszH

Jeszcze jedna fajna rzecz została poprawiona - nie zawiesza mi aplikacji jak przechodzi między wi-fi, a LTE. Także wszystko działa jak należy i dołożono wibrację przy przenoszeniu kanałów/zmianie nazwy :) Jedynie co to można myśleć w przyszłości, tylko o jakiś usprawnieniach jak odliczanie przy kanale „włącznika schodowego”, powiększeniu tego licznika i reagowaniu na belki lokacji jak się zmienia wielkość kanałów.

Mocno męczyłem różne funkcje i rzeczy jakie zgłaszałem w poprzednich wersjach i nie widzę żadnych problemów - super robota - dzięki :D
niss1

Pomogło zainstalowanie jeszcze raz aplikacji 😀
Albert

Ok ale dalej zauważam jeden błąd - zmiana nazwy kanału bezpośrednio w aplikacji. często zmienia się nazwa całkiem innego kanału niż ten, którego nazwę do zmiany przytrzymaliśmy ;)
LukiSpajder

Ogólnie aplikacja znów ożyła 😁. Musiałem jednak przeinstalować aplikacje bo nie zawsze się wyświetlała grupa kanałów - teraz jest prawidłowo . No i całe popołudnie z Suplą bawię się scenami - fajnie to działa 😁
niss1

Mam dwa konta i na pierwszym jest Ok a na drugim nie mogę zmienić nazwy kanału bezpośrednio w aplikacji.
Tzn nie mogę się zalogować - wyskakuje że podaje błędne hasło.
Albert

Jedyne moje zastrzeżenie, to dalej przy próbie zmiany nazwy kanału z poziomu aplikacji, wszystko wariuje i randomowo chce zmieniac nazwy.

Mam np.
kanał 1
kanał 2
kanał 3
kanał 4
kanał 5
kanał 6

chcę zmienić nazwę np. kanału 4, dotykam go i wyświetla mi do zmiany kanał 2 albo jakiś inny..
mipolansk

Temat zmiany nazwy mam na liście, przyjrzę mu się w kolejnej wersji. Tym bardziej, że będę dodawał też możliwość zmiany nazwy grupy.
LukaszH

Pojawia mi się po mału ponownie temat opóźnienia w wyświetlaniu stanu kanałów lub czujników. Jest już na poziomie ponad sekundy i mam wrażenie że z każdym dniem o kilka ms rośnie ten lag. Pewnie tak jak to już poprzednio może pomóc przeinstalowanie aplikacji, ale na ten moment nie będę jeszcze tego robić aby dalej obserwować sytuację

Return to “iOS”