Supla - pilot/panel do sterowania
-
Znalazłem u przyjaciół z dalekiego wschodu 7 calowy wifi android 11
https://a.aliexpress.com/_EJbGCLJ
Wygląda dość obiecująco, cena wysoka ale chyba łatwiejsze do montażu i instalacji apki.
https://a.aliexpress.com/_EJbGCLJ
Wygląda dość obiecująco, cena wysoka ale chyba łatwiejsze do montażu i instalacji apki.
-
Może fajne ale jak to zamocować? NsPanel Pro ma fajnie dopasowane wejście w puszkę.
-
Witam,
Panel po ponad dwóch tygodniach do mnie wrócił, niestety musiałem się o niego upominać. Zamontowałem go na swoim miejscu i będę testował. Przy okazji reklamacji wgrano do niego najnowszą aktualizację oprogramowania, mam nadzieję że teraz będzie działał poprawnie.
Panel po ponad dwóch tygodniach do mnie wrócił, niestety musiałem się o niego upominać. Zamontowałem go na swoim miejscu i będę testował. Przy okazji reklamacji wgrano do niego najnowszą aktualizację oprogramowania, mam nadzieję że teraz będzie działał poprawnie.
-
Być może, ale programowanie to raczej nie moja bajka. Zresztą panel jest nowy i jeśli ktoś go programuje i sprzedaje, to musi poczuć się do odpowiedzialności jeśli coś jest nie tak....
Kupiłem go celowo na testy, gdyż nim zaproponuje taki panel ludziom którym zainstalowałem suplę muszę mieć pewność, że wszystko działa poprawnie.
Kupiłem go celowo na testy, gdyż nim zaproponuje taki panel ludziom którym zainstalowałem suplę muszę mieć pewność, że wszystko działa poprawnie.
-
Oczywiście się z Tobą zgadzam. Widać sprzedawca chyba też się uczył
Ja jestem zadowolony z działania, i z tego, że udało mi się to samemu ogarnąć.
Ja jestem zadowolony z działania, i z tego, że udało mi się to samemu ogarnąć.
-
Ja też jestem zadowolony gdy działa po powrocie z reklamacji póki co działa, ale zobaczymy jak długo, bo za pierwszym razem też przez moment było dobrze.
-
No to za długo nie podziałał, jeszcze wieczorem było wszystko ok, a rano już się nie wybudził. Ciemny ekran, brak reakcji, reset przez zdjęcie napięcia i znowu działa. Łukasz a u Ciebie tez masz apkę do wygaszania i wybudzania ekranu? Czy masz cały czas suplę na wierzchu? Bo jeszcze podejrzewam ze apka od wygaszacza ekranu może powoduje te zawieszenia
-
Ja mam andrioda na wierzchu, po zaniku zasilania jest ekarn główny, czyli kafelki androida. Wszystko zależy od tego, co chcesz mieć ustawione na starcie. Mam apkę, która wybudza ekran, być może ona ci nie działa. Można ją odinstalować, wtedy wyświetlacz świeci się cały czas. Pisz priv jak co, to pomogę.